kreslo usiak a zdrave sedenie pre chrbticu?

Lennyx

myslim ze najlepsie a hlavne zdrave sedenie je zavisle vo velkej miere od spravnej stolicky ... Mam sedavu kancelarsku pracu a nohy ma bezne bolievali az az a teraz na 40tku mi sef kupil terapeuticku stolicku cez kancelarskezidle tusim therapy energy a je to ovela ovela lepsie a menej bolestne sedenie nez pred tym a dokonca co ma najviac prekvapilo bolo to ze mi prestali puchnut krcove zily

Bohatier

made in, som si to tvoje kreslo hodil do googlu a vycarovalo mi usmev. No nemohla si mi takto dobre poradit pol roka do zadu? :))) Za mna je ta ergonomia dobra (lebo je take vysoke) a ako pise "ahjaj" ze este nieco pod nohy a parada (aj take som videl u uja googla). Ci je ale zdrave? To asi nie kedze je sedenie nezdrave.:P

Ak by si v buducnosti nahadou kupovala daco k pocitacu tak si skus pozriet stolicku "NESEDA". Mozes na nej sediet va viacerych polohach kedze je to jej podstata napr. tureckom sede, sede atd...

ahjaj

Kreslo alebo stolička, ak sú mäkké, núti driekové svaly sa trochu pohybovať kvôli zachovaniu rovnováhy čo je trochu lepšie pre chrbticu, že nie je pri sedení úplne nehybná. Tak či tak máš pri klasickom sede zaťažené kríže, a preto, ak kreslo ušiak, ok, ale pridaj si niečo pred to kreslo, kam si vyložíš nohy, aby sa Ti hmotnosť nesústreďovala iba na krížoch ale sa trochu viac rozložila.