Disociálna porucha osobnosti

Príspevok v téme: Disociálna porucha osobnosti
Tutanchamon_xD

Ahojte. Do rána som nemohol spať a tak som pozeral YouTube a surfoval po internete. Narazil som na jedno video na ktorom človek poukazoval na ďalšie video, kde chalan, ktorý sa narodil ako žena trpí Disociálnou poruchou osobnosti. Chcel len názor od ľudí čo si o tom myslia, pretože veľa ľudí je za to, že si to ten človek jednoducho vymýšľa , alebo sa mu to tak zapáčilo, že jednoducho má vsugerované, že proste trpí touto vzácnou chorobou, ale pritom je to len v jeho hlave. Pozeral som viacero jeho videí a taktiež musím priznať, že mi príde skôr na zlého herca, ako keby to mala byť pravda. Samozrejme, že toho človeka za to nesúdim, aj keď si to možno celé vymýšľa. Nesúdim ho ani za to, že to bolo niekedy dievča a teraz je z nej chalan.

Prečo si ľudia myslia, že je to skôr klamstvo ako realita ? Pretože mal priateľku s ktorou sa pred krátkym časom rozišiel a jedna žena poukázala nato, že v tomto stave a s takouto poruchou nie je možné nadviazať nejaké milostné vzťahy. Taktiež jeho jedno alter ego je malý 6 ročný chlapec, no nato, že sa v tom momente správa ako ten malý 6 ročný chlapec vie veľmi dobre čítať a taktiež sa nevyjadruje na úrovni malého chlapca, čo si je možné všimnúť v niektorých videách. Taktiež jedna žena poukázala nato, že ak človek trpí touto vzácnou poruchou, nie je možné, aby sa v takomto stave dal preoperovať na iné pohlavie, že to jednoducho nie je možné, pretože je to akoby veľká záťaž pre mozog a pre psychiku človeka.

Nikdy som sa touto poruchou nezaoberal, ale po zhliadnutí jeho videí na to nejako nedokážem prestať myslieť a stále si o tom niečo nové zisťujem. Taktiež ten chalan hovoril, že keď má človek rozdvojenú osobnosť, tak v hlave počuje hlasy, ktoré sa s ním rozprávajú alebo mu niečo len hovoria. Takto sa napríklad spoznal aj s jeho ďalším alter egom, ktorý sa mu predstavil ako Belphegor.

Jeho videá sú síce zaujímavé, ale stále sa nedokážem zbaviť pocitu, že je to naozaj len zlý herec a ide mu len o to, aby na seba upozornil. Taktiež hovoril, že na tých videách vôbec nezarába, takže o peniaze mu v tomto prípade asi vôbec nejde. V jeho videách sa často prepne na jedno z jeho asi ôsmych alter ég a začne sa pochopiteľne správať ako úplne iná osoba. Sú vo videu strihy, takže sám hovoril, že je tam veľa úprav, kým natočil nejaké video, pretože to nie je vôbec jednoduché a taktiež chce čas, aby sa prepol na svoje druhé ja. Taktiež hovoril, že má výpady pamäte, a tak si nepamätá čo robil, keď bol prepnutý na jeho jedno z alter ég, alebo si pamätá len útržky alebo len nejakú podstatu.

Chcem, aby ste si pozreli toto video, kde vystupuje ako jeho spomínané alter ego, ktoré sa volá Belphegor, no keď si prepnete na 16:15 minútu, tak sa presne do svojho ďalšieho alter ega, ktorým je spomínaný 6 ročný chlapec, ktorý si myslí, že je jeleň. Určite budem rád, ak sem napíšte svoje pocity z jeho videa alebo videí a čo si o tom sami myslíte.

www.youtube.com

kaloria

zase??
holejova.blog.sme.sk
Rozhovor: Mám v hlave 8 osobností. (Porucha DID)
12.1.2019 o 16:50 | (upravené 13.1.2019 o 18:19) Karma článku: 2,94 | Prečítané: 1202x

Pag

A ten Belfegor je aj hud. skladateľ a komponuje hudbu? Oni sú to všetci veľkí umelci, len počas spánku by som si ich tvorbu nezapol, ak by som nechcel dostať nočnú moru... Vydarená partička...

filipa

Preboha ľudia, disociálna porucha osobnosti je niečo diametrálne odlišné. Disociálna porucha osobnosti alias osobnosť s poruchou sociability nemá nič spoločné s disociatívnymi (konverznými) poruchami, kam by chcel patriť aj autor videa...

Aliss

Jeeej, to je super, zdvihnes mu tymto sposobom sledovanost :D Reklama zdarma :D :) Dave-a sledujem od zaciatku jeho tvorby. Pre mna velky sympatak, ale...Ma velmi vela nezrovnalosti, co sa tyka objavenia jednotlivych alter-egov, na ktorych sa sam uz nachytal....Jeho Kayla mu neverim. Velmi zly herecky vykon...Ako tu uz bolo spomenute, ako 6 rocny vie dokonale pisat, citat, nema slovnik 6 rocneho dietata. Jeho Kayl je primitivny, je to dospelak hrajuci sa na dieta. Presne toto robia vsetci dospelaci na divadelnom kruzku, ked im poviete aby zahrali 6 rocne dieta. Muzu mu tak isto neverim....... :D Jediny zaujimavy a doveryhodny je pre mna Belfegor. Ked raz preklikol na neho, zmenil sa mu pohlad, oci sa mu zacali viac lesknut, hlas mal uplne iny...Podla mna su to len pozy. Neviem. Tazko hodnotit. Avsak fakt je ten, ze ludia s touto poruchou, si nepamataju, ked za nich niekto iny hovori. A ked sa vratia "k sebe", maju z toho riadne halusky...Takze...Dave mam rada, ale nemyslim si, ze ma tuto poruchu

kaloria

Pozeram, ale pripada mi to ako hrane. a keby aj nie, ze je to skutocne, tak to je potom riadny cvok. Ani neviem, ci take poruchy existuju.

Ja teraz nemozem zaspat, tak pozeram Plawčík volá Jánovi Počiatkovi
www.youtube.com
a ma tam aj dalsie srandy, komu vola.