Ahojte, mám takú prostú otázku. Ktoré antidepresívum vám ale,že naozaj pomohlo?
Najlepšie antidepresívum
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Najlepšie antidepresívum má 4 labky a srsť :)
Antidepresíva bez predpisu - calmtonus.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese.
Zdravím, vyskúšala som množstvo antidepresiv a už cca 6 rokov beriem Alventu. Keď bolo najhoršie tak som brala ráno 75mg,na obed 150mg a poobede 37mg. Časom som sa dala dohromady a teraz beriem iba ráno 75mg. Ak sa bude chcieť niekto niečo spýtať ohľadom depresie alebo panickej poruchy odpoviem co viem. Liečim sa 12 rokov.
Poznam dve antidepresiva 100% fungujuce. Riadna laska, alebo sa zodrat robotou. Manualnou. Ked rucne a sam vykopes denne tatru hliny, tak ti garantujem ustup depresie. Poznal som chlapika, pred 20 rokmi isiel postavit dom a rozhodol sa ze usetri na mechanizmoch a vykope si jamu na zaklady rodinneho domu svojpomocne. Krompac, lopata, vojenska tatra valnik a 2-3 kamosi. To co na papieri vyzeralo pomerne tazko sa zmenilo na otrocinu najtazsieho kalibru. Vykopat zem, na furikoch ju vyviezt na tatru, s tatrou do hory a rucne tu hlinu zhadzat. Dokopy 22 tatier.
Ked to dokazes, tak zabudnes ze nejake depresie vobec existuju a zabudnes na vsetko. Na vsetko.
Tymto pozdravujem Pala z kopanic pri Ladcoch.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Alventa mi velmi pomohla
Ono je tazke povedat, ktore je najlepsie lebo pochybujem, ze niekto vyskusal vsetky. Brala som tri druhy, kazde v inom obdobi a fakt ich neviem porovnat, podla mna mali vsetky v podstate rovnaky ucinok. Citalec z nich bol asi najslabsi no v tom case mi stacil. Sertralin a zoloft som zase brala vo velmi mladom veku, preto sa mi moze s odstupom casu zdat, ze boli silne. Je to velmi individualne a ovplyvnene roznymi faktormi.