Spomalenie rastu chlpov

Príspevok v téme: Spomalenie rastu chlpov
Erikkk

Dobrý večer. Mám problém a prosím o radu. Možno by to bola pre niekoho hlúposť, ale ja sa za to hanbím.
Mám strašne chlpaté nohy, teda hlavne stehná. Už som sa na to nemohol pozerať, tak som si ich 3x oholil strojčekom na vlasy (teda bez nástavce). Už mi to vždy vyrastie hneď, chlpy mám už dlhé asi 4 CM a podľa môjho názoru to vyzerá odporné. Poznáte niekto nejaký prípravok na spomalenie rastu. Ideálne by bolo niečo, čo keď raz oholím, tak to narastie kratšie. Pravidelne si stehná naozaj holiť nemienim. Do hladka to na chlapovi vyzerá odporné.
Ďakujem za názory

Jovanka

skus z notina ryor Depilation and Shaving- tento prípravok je určený na ošetrenie pokožky celého tela po epilácii alebo depilácii a vyrastajúce chĺpky potom sú jemnejšie a svetlejšie

mate59

Skús si skrátiť chlpy strojčekom na vlasy na výšku koľko milimetrov ti vyhovuje.Bude to vyzerať dobre a vyhneš sa zarastaniu chĺpkov.

Erikkk

Depilácia a podobne typy...nie. už som písal, že to zas nechcem mať hladké jak detská riť. To už vyzerá hnusne.
Sammson... Ďakujem

Sammson

Tomas preboha...keby sa chcel depilovat, tak sa depiluje...jezis, to su rady jak od 5 rocneho decka, co si nevie ani otazku precitat....a co depilacia? Nekonecna depilacia nic neriesiaca.... :D Autor, existuje aj olej na zabranenie rastu chlpov. Googli a uvidis viac

Chlpky

Skus visett. Je to krem ktory si nanesies kam len chces, nechas posobit a handrickou si zotries vypadnute chlpy. Po pravidelnom uzivani chlpky zjemneju az prestanu rast.