ahojte.. mam taky trosku blby problem.. je teraz leto.. a tak rada by som isla na plavaren.. no hanbim sa...mam male prsia a v plavkach nevyzeram celkom dobre.. aj tie ktore teraz mam su mi trosku velke a ked sa zohnem, vidno mi to..ked si ich vsak nejako upravim, myslim plavky, tak to vyzera celkom slusne... ale ja chcem aj plavat!a nemozem sa stale za nich drzat.. je mi z toho trosku trapne..:(.. su nejake plavky, ktore aj take "malicke" prsia mozu zodvihnut? dik
bojim sa ist na plavaren alebo kupalisko.( help me
Water ved si kup dvojdielne plavky s push up podprsenkou ja to tiez tak robim a neni ziadny problem.
noo a keby si si kupila velkost "0" mozno by ti to pomohlo ako mne..
cize aj tu na slovnesku su take "zazracne plavky?" to naozaj existuju?
moja sestra cely minuli rok chodila po kupaliskach so zalozenimi rukami...nerobte paniku!!!
Vhodne plavky zozenies za ovela menej, treba hladat na spravnych miestach...Rozhodne by som za plavky nevyhadzovala 2000, ale to je moj nazor. Teraz maju push upky uplne vsade a aj na nijake prsia zozenies to vhodne pre seba.
Ahoj, kup si push up plavky, take, co maju kosickovu podprsenku a v nej vankusiky. Garantujem ti, ze vytlacia hore aj to, co nemas.
ja som s tým mala tiež problém, teda ešte tak trochu aj mám, ale už je to celkom ok. Strašne dlho mi trvalo kým som zohnala plavky, ale na koniec sa to predsa len podarilo, síce boli trošku drahšie ale super. Skús popozerať v Európe alebo niekde inde (ja mám značku Skiny a stáli nejako okolo 2000,-)
ja som mala takisto mindraky z toho ist na plavaren alebo kupalisko...nieze by som mala male prsia...prave naopak..ale velka som cela...zadok, stehna, brucho...ale som si povedala ze a co? som taka aka som, ci uz oblecena alebo nie...a uvedom si ze ked ta niekto uvidi v plavkach, napriklad ze mas male prsia...co si myslis? ze sa s tebou prestane bavit? alebo ze si povie ze si nula pretoze nie si dost vyvinuta? ak si to povie moze ti to byt ukradnute. taky clovek je ubohy. nemozes sa za seba habmit.
a k tym plavkam...skus skombinovat nieco take ze kupis si detske cislo horneho dielu a dokombinujes ho spodnym dielom damskeho cisla. da sa to len sa treba trocha viac poobzerat po vykladoch a tak...mozno som ti nepomohla ale aj tak prajem vela stastia...a chce to len odvahu... ;)