ahojte.. mam taky trosku blby problem.. je teraz leto.. a tak rada by som isla na plavaren.. no hanbim sa...mam male prsia a v plavkach nevyzeram celkom dobre.. aj tie ktore teraz mam su mi trosku velke a ked sa zohnem, vidno mi to..ked si ich vsak nejako upravim, myslim plavky, tak to vyzera celkom slusne... ale ja chcem aj plavat!a nemozem sa stale za nich drzat.. je mi z toho trosku trapne..:(.. su nejake plavky, ktore aj take "malicke" prsia mozu zodvihnut? dik
bojim sa ist na plavaren alebo kupalisko.( help me
4kikina: jeeej.. potesila si ma.. kada rada je dobra.. len dufam ze pri plavani mi ta vypchavka nevyskoci:D
ok..normalne zajdi do obchodu s plavkami..vypytaj si najmensie cislo vystuzenych plaviek a mozes si ich doplnit aj tymi vypchavkami..a mas to vyhrate ;)
vsak som pocula.. len ide o to ze s nimi nemam neviem ake skusenosti.. a preto sa chcem informovat..
skus pouzit vypchavky.:)
kks tu pises odpovede akokeby si v zivote nepocula o push-up podprsenke...ved to je to iste akurat ze s tym ides aj na kupaliska.v zivote si nebola ani v lacnom obchode?aj tam maju koopu takych plaviek. kolko mas vlastne rokov?
Water ,bez do obchodu a zistis sama. Musis len skusat a skusat, kym nenajdes to vhodne pre seba. A to najdes urcite, tak bez obav.;-)
uuha.. ale akoze to aj vyzdvihne? pretoze daju sa moje nejako vytvarovat.. len na to dobre plavky..
cize z nicoho spravia nieco?? to vaaznee??
niektory tu maju pravdu si taka aka si.. nikto sa ti tam nebude smiat..este pride cas ked ich budes mat dost velke