Výber práce

Príspevok v téme: Výber práce
Vado98

Dobrý den chcel by som sa vás opýtať čo si by ste robili na mojom mieste alebo ako by ste to riešili. Práve som skončil školu a akurát som sa zamestnať do môjho prvého zamestnania kde už pracujem 2 mesiace ako elektrikar ta pravá ma baví a rad do nej chodím. A dnes som dostal ponuku ísť pracovať do Nemecka a neviem sa rozhodnúť keďže nemám s timto žiadne skúsenosti tak by som sa vás chcel opýtať čomu mam dat prednosť práci ktorá má baví ale nemám nejaky extra vysoký plat alebo skúsiť niečo nové.?

naivny

ja by som išiel. Nemáš čo stratiť. Získaš skúsenosti a zarobíš peniaze. A keby náhodou, možno ťa prijmú späť, a možno nie. Keď nie, začneš novú, lepšiu kapitolu. Tak čo si budeš brať hypotéku na byt, keď si naň môžeš zarobiť, tvrdo makať a vidieť pritom kus sveta?

swistica

Ak je to praca v obore, ak vies cudzi jazyk aspon tak aby si si vybavil byvanie, banku, atd, a ak je to seriozna a overena ponuka, dalo by sa o tom uvazovat.

mate59

Ak je ponuka seriózna,určite choď.Hlavne ak tam budeš pracovať v obore,podučíš sa a lepšie zarobíš.Ja som to tak tiež kedysi urobil,bál som sa odísť z práce,kde som bol 5 rokov a neľutujem,že som odišiel.