bojim sa ist na plavaren alebo kupalisko.( help me

Príspevok v téme: bojim sa ist na plavaren alebo kupalisko.( help me
water

ahojte.. mam taky trosku blby problem.. je teraz leto.. a tak rada by som isla na plavaren.. no hanbim sa...mam male prsia a v plavkach nevyzeram celkom dobre.. aj tie ktore teraz mam su mi trosku velke a ked sa zohnem, vidno mi to..ked si ich vska nejako upravim, mylsim plavky, tak to vyzera celkom slusmne... ale ja chcem aj plavat!a nemozem sa stale za nich drzat.. je mi z toho trosku trapne..:(.. su nejake plavky, ktore aj take "malicke" prsia mozu zodvihnut? dik

water

za dve stovky?? juuuj no take by sa zisli.. a akoze s aj take do trojuholnika "opalovacky" ci to nie su tie? ktore su fakt vystuzene a nadvihli by mi ich?

miss

Aj ja mám malé prsia a vôbec mi to nevadí.Mám priateľa ktorému sa to páči a určite je viacej takých mužov. Sú také plavky len si treba dať poradiť od niekoho kto sa v tom vyzná.Načo sa s tým trápiť? Každý je taký aký je, nie?

water

jeeeej.. kooocky..:))) vy ste faaakt zlate..:).. dakujem.. kraasne ste mi proadili.. inac, su take plavky aj drahe??

Ivka 1

Dievčatá ste veľmi zlaté,keď tak water
povzbudzujete. Water dobrý strih plaviek zakryl už veľa nedostatkov postavy.Neboj sa a odvahu! Veď tak,ako si Ty nebudeš všímať ostatných, tak ani
oni Teba.Dôležité je,aby Ti podprsenka
sedela a aby si sa Ty v nej dobre cítila.Nenecháš si predsa pokaziť leto
a prázdniny!

meili

Ved teraz je tolko tych plaviek na vyber, kadejake push-upky, ktore aj z nicoho a zdoraznujem Z NICOHO spravia super dekolt. Maju povsivane vankusiky a su vytvarovane. Tiez nemam velke prsia a plavky mam trojuholniky s makkou vystuzou a vyzera to celkom fajn.

alenocka

ja mam tiez malicke prsia.. zo zaciatku ma to trapilo, teraz si uz z toho nic nerobim. mam klasicke opalovacky, na zavazovanie na chrbte, bez podsivky. tie sa prisposobia aspon mojmu telu a nikde neodstavaju. inak mam aj normalne \"podprsenkove\" plavky aj s vypchavkami, ale tie na plavanie nie su velmi dobre.
mozno by si mohla skusit tie \"opalovacky\", ale aj s podsivkou. hlavne si kup svoju velkost, nie vacsie v nadeji, ze aj prsia budu vyzerat vacsie.