Duphaston

Príspevok v téme: Duphaston
Twixina1990

Ahojte, ma niekto skusenost s duphastonom? Vybrala som 10 tbl(17-26 DC) , predtym clostylbegyt (3-7 DC) , po vybrati mam zvacsene prsne dvorce, napatie v prsnikoch a neskutocne tazke prsia, bolestive su. Min mesiac sme sa snazili o babatko.

Stretol sa niekto po vybrati duphastonu s takymi bolestami?? Pred 3 dnami som si robila test a bol neg, dnes by som mala dostat ms

ahjaj

brala som duphaston 5 mesiacov počas gravidity s dcérou. Lekár povedal, že som len asi fyzicky vyčerpaná a vaječníky nechcú produkovať tehotenský hormón, mala som vtedy silné bolesti v podbrušku, krvácala a odpadla v 7. týždni tehotenstva po 3 týždne trvajúcom krvácaní. U gynekológa som sa celá prekvapená dozvedela, že som tehotná. Po tom, ako som 3 týždne krvácala, mala toho v práci najviac a bola rozčúlená, že ešte aj gynekologické záležitosti ma otravujú, keď mám toho beztak tak strašne veľa. Tak som potom mohla zrazu oddychovať, ak som nechcela prísť o bábätko.:-)) Po duphastone prešli tie bolesti brucha a krvácala som iba pri námahe, či únave ešte dokopy dvakrát a len niekoľko hodín.