Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo sa kamaráti z ničoho nic nezaujímaju jeden o druhého?

Príspevok v téme: Prečo sa kamaráti z ničoho nic nezaujímaju jeden o druhého?
Natinati

Ahojte, chcela som sa s vami poradit, ze mám kamaratky ktoré poznam vyše 6 rokov a boli sme nerozlucitelné, no uz asi 2 mesiace trva taky cas, ze ma maju na háku.. pokúšala som sa s nimi stretnúť ale vsetko co mi povedali na to ci sa uz nestretneme bolo, ze nevrav a zmenili temu.. neviem co si o tom mam myslieť, dost sa preto trápim.. nejake rady ako pokračovať dalej alebo co si o tom myslieť?

MatovyCaj

Tak oni to asi za blizke kamaratstvo nepovazovali ako ty.brali ta iba za obycajnu kamosku alebo znamu,s ktorou sa stretnu ak nahodou maju cas ale nejak obzvlast im nechyba.

Meridian

Nie vždy si môžeme povedať ,že máme priateľov.
Väčšinou sú to len známi !Ano detské kamarátky voláme priateľky ,ale ani tie nemusia byť na celý život.Je to preto ,že napr .pri dospievaní sa veľmi výrazne formuje naša povaha a niekomu aj ego.
Niekto má lepsie rodinne benefity(peniaze,rodičov) a vtedy sa cíti viacej ako ten druhý .........
Potom sú križovatky života kedy jeden má frajera druhý nie alebo majú obaja,ale zladiť štyroch ludí je ťažšie ako dvoch.Tu sa dostávame ku ďalšej príčine kde sú dve ohovárajú tretiu,alebo tri štvrtú ,alebo štyri piatu.V podstate kde je viacej ludí musí ich niečo spájať ako tetky v čakárni u lekára choroby......
Vždy je to tak ,že viacerí majú jedno spoločné najlepšie nejakého nepriateľa a to ich spája .Chodia na spoločné podujatia alebo pojú alkohol .Keď niekto zmení záľuby ,alebo jednoducho dospeje ......už madzi ne nezapadá a hľadá si niekoho kto je podobného zmýšlania .Asi si dozrela do iného štádia....

camarat

je to preto, že každý žije svojím životom a má toho veľa. Tak aj návrh na stretnutie nemusel prísť vo vhodnú dobu. Jednoducho vás život zavial každého asi niekam inde, a nie tak ľahko sa zlaďujú popri iných starostiach termíny stretnutia. Nemá ťa to prečo trápiť. Život ide ďalej, možno inokedy to bude ľahšie zrealizovateľné, život to priniesol tak, že aktívna fáza vášho kamarátstva skončila.