Prosím poraďte dobrého psychiatra

Iva999

Neviem či sa Vám medzičasom podarilo nájsť lekára. Viem nie je to jednoduché. Z mojej vlastnej skúsenosti určite odporúčam Mudr. Soňu Belanskú. Pôsobí už len vo svojej súkromnej ambulancii. tie blbé komentáre tzv.odborníkov na psychiatriu si vôbec nevšímajte,vôbec to nefunguje ani s dávkovaní liekov tak ako to tu vykresľujú.Všetko dobré,hlavne veľa trpezlivosti pri liečbe.

Iveta Michael

V Ružinove na poliklinike je vyborna psychiatrička p.doktorka Elena Dudlakova aj ako odbornik nema konkurenciu aj ludsky pristup k pacientovi uzasny ... ma aj dceru psychiatričku tu tak nepoznam

Maxine

Ja som pred rokom bola u Dr.Pivarčiho .. riešila som naraz vela dolež.veci vratane osobneho a nejak sa to cele na mňa zosypalo, bolo mi hrozne zle ... plač a depka,uzkostne stavy .. zvyšeny TK no skratka on mi predpisal liek Tianeptin ktory mi stale predpisuje ale mne ten liek už vobec nepomaha a čo je horšie odkedy ho uživam mavam bolesti žaludka tak neviem..
Chcem tym povedat že Dr.Pivarči mal celkom dobre renome ale problem je v tom že nema čas na pacienta, to viete ti iba pribudaju :( niektorym prekaža to že posobi trochu prisnym dojmom a malo sa pyta ..velmi dobry he aj Dr.Zabkay ale ten prijme už iba pacientov vo svojom obvode

Pag

Jednoznačne pani Mudr. Ingrid Ibu.rofenová, pani Mudr.! Vidím duchov! Sestrička: zvýšime dávku! Poprosím injekčnou formou, tak vystavte tú vašu veľkú prdel a ide sa na to. Nie, nie! Ale ja nemám rád baklažány! Poprosíme, pianko, pán Ján Baklažán. Dajte si pomôcť! Nie, ja Vám chcem pomôcť, pani Ibuprofenová! Pani sestrička, poprosím, tri ibuprofény! Ten má pravdu, kto má plášť!:-) Cool.