Ghosting

Príspevok v téme: Ghosting
MedAdinka

Ako vyplýva z názvu témy chcela by som sa s vami baviť o tom prečo muži ci ženy len tak zmiznú zo vzťahu, nemajú gule na rozchod, spravia to cez internet či smsku, jednoducho sa vyparia z vasho života bez vysvetlenia alebo s jemným vysvetlením že, že uzasny/a žena, muž ale všetko to prebieha viac menej mimo face to face kontaktu. Stalo sa to aj mne,no zamýšľam sa aký význam má rozchod typu ghosting ak s opačným pohlavným bohužiaľ budete ešte niekoľko rokov prichádzať do styku na pracovnej /vysokoškolskej pôde. Nie je to podľa vás istý druh psychickej zataze re toho kto ujde keďže si to vlastne nijako nevyrozpraval a pod? Zaujímalo by ma, čo je najčastejším dôvodom prečo to ľudia takto ukoncuju. Ďakujem za vaše úprimne reakcie.

antighosting

zažila som rozchod po 3 ročnom vzťahu cez mail. Potom nedvíhal telefón, ani nič. Cítila som sa úplne otrasne. Nie z rozchodu, ale z toho, že som mu nebola hodná ani len osobného stretnutia alebo odôvodnenia rozhodnutia.

Aliss

Ved si si odpovedala hned v uvode :D Nemaju na to "gule". Nedokazu sa svojmu partnerovi pozriet do oci a uprimne mu povedat, co sa deje a preco chcu rozchod, lebo uz od zaciatku nebol vztah uprimny a zalozeny na tom, na com by vztah mal byt. Priklad - nikdy nechapem, ako dokaze ktosi spavat s partnerom, ale ako nahle maju problem v sexe, nedokaze o tom do oci hovorit...cudujes sa, ze ak si ludia nedokazu pohovorit v intimnych veciach, ze sa budu vediet rozchadzat a pritom sa pozerat jeden druhemu do oci? Jednoducho sa boja. Boja sa reakcie, boja sa niest zodpovednost za svoje rozhodnutie, boja sa stat tvarou k problemu. Klasika :)

Pag

Tak, ono si človek myslí, že na všetko treba mať psychologickú odpoveď, ale ono také odpovede nemusia byť príjemné. Je to asi v povahe človeka, že sa občas správa tak, ako sa správa. Buď je motivovaný rozumom alebo citmi. Nie je dobré vedieť všetko vopred, že s akými ďalšími obludami sa človek v živote ešte stretne a pod. Ghosting je vyparenie sa ako duch od niekiaľ alebo je to forma pyžamovej párty, kedy si človek zavolá ďalších duchov na poklebetenie si, príp. aby ma uspali?! Spi náš diablik spíže, Luci varí slíže, v ružovým negližé, Belby je poblíže:-D

Idris9966

V treťom riadku si si sama odpovedala : Nemajú proste gule .
Nechcú nič riešiť žiadne citové výlevy a plač .
Proste sa vyparit a čakať kým sa to samé da do
poriadku....