Vypadavanie vlasov

9titinka5

mne pomohli vitaminy amitamin® Hair Plus, cca do dvoch mesiacov som videla ze vlasy prestavaju padat, donnahair mi nepomohla kura dvojmesacna vobec

Curioustimi

Ahoj, ja odporúčam pravidelne masírovať vlasovú pokožku, stimulovať cirkuláciu krvi, podporiť tým aj rast, kľudne len tak prstami, ale ešte lepšie bude použiť pri tom nejaký olejček, napríklad ricínový dokonca aj podporuje rast vlasov :) Ja ricínový kupujem v DM drogérii od značky Botanica Slavica. Je to príjemný relax a zároveň to naozaj pomáha :)

Danielkaa

Naprosto souhlasím s odpovědí uživatele Maridian. Na vině často bývá testosteron a jeho úbytek či přebytek a nebo ten druhý testosteron. Mnohdy předražené přípravky, které vám slibují zázraky jsou úplně k prdu, když příčina je v hormonální hladině. Často to muži řeší transplantací vlasů, tady nějaké to info k počtení www.vlasove-transplantace.cz pro některé může je to nejlepší řešení.

Lenny Kravits

Ahoj, mne poradil kolega z prace sampon, ktory kedysi kupil na pracovnej ceste Rusku. Jedna sa o sampon Posejvlas s ligurcekom. Vygooglil som ho a predava sa uz aj u nas, pomerne lacnejsi sa da najst napriklad na Sibircanka.sk Tak som si ho objednal, kolega mi hovori, ze je to presne to co kupil on. Je to vyborna vec, ten sampon ma taku netypicku konzistenciu a pouziva sa kazdy den, vlasy mi prestali padat resp. menej ich ostava po umyvani vo vani, plus ich mam pevnejsie. Ako tip ti to davam, ale ako hovorili predosli diskuteri, su rozne geneticke prip hormonalne zmeny, ktore sposobuju vypadavanie vlasobv.

Meridian

Najčastejším dôvodom plešatenia býva vysoká hladina dihydrotestosteronu.
U dospievajúcich mladíkoch tento hormón má za následok ochlpenie cize viac zarastajú ale ako chlap dozreje začnú vlasy rednúť a plešatenie je na ceste.
Vlastne testosterón ,ktorý má zabezpečiť plodenie
Potom voľný testost.,ktorý mâ za úlohu rast svalov nakoniec konvertorovanie na dihydrotestosteron padanie vlasov.
Kulturisti-všetci su vyholený lebo beru testosteron........
Nebudeme to tu dalej rozoberať neviem pre%o to normálny ludia nevedia ......
Sú na to blokátory alebo inhibítory dá sa to ve"mi účinne spomaliť ....načítaj na nete
Daj si spraviť testy na potvrdenie dihydrotestosteronu a pptom môžeš začať.....
FINASTRED alebo SAW PALMETTO myslím ,že predávajú aj šampóny z týmito lâtkami mimochodom rastlinného pôvodu .

Ute

Bude v tom asi genetika, no a ak si este k tomu muz a mas to rodove, tak...ale nevzdavaj sa, napriklad by si mohol skusit vitamin B7.

mate59

Ak to máš geneticky, žiaden kozmet. prípravok ti nepomôže.Pozri na otca,deda,v rodine ako si stoja s vlasmi.Určite neinvestuj do drahých zaručených produktov,vyhodené peniaze.Skús používať kvalitný šampón,vlasy si opláhcni potom odvarom zo žihľavy/stačí aj žihľavový čaj/,skús výživu pre vlasy Arvit alebo Capillan/starý dobrý výrobok z čias socializmu/ za pár eur.Ale vždy platí moja prvá veta.