Mozete mi niekto vysvetlit, preco policajti nezakrocia proti prostitutkam, ked je v trestnom zakone jasne napisane, ze akykolvek druh sexualneho styku je trestny cin? A tych ponuk je plny internet amaterky, zafo, afrodity, erika... a aj tantra salony, kedze ide o vyhonenie chlapa, cize sa dotyka jeho pohlavnych organov za ucelom sexualnej stimulacie, cize to naplna skutkovu podstatu. A taktiez je tam unik na daniach, lebo je to nezdaneny prijem a takisto hygiena nie je schvalena. Ved staci, aby sa policajt vydaval za zakaznika a ma kopu dokazov a za par dni by to mohli potlacit. Kde to je mozne anonymne udat? Na policii, prokurature alebo na nejakom urade, ci ministerstve?
Preco policajti nejdu po prostitutkach?
Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.
Simiona keby tie kur"y vyuzivali len slpbosni, nezadani muzi bez zavazkov tak okej ale castokrat ich navstevuju praveze zenaci ci zadani vo vztahu. A to je horsie lebo ohrozuje svoju manzelku ci partnerku na zdravy nielen seba. A v neposlednom rade aj svoje deti.
A ked je niekto ohavny ako ja a ziadna zena ho nechce tak kde ma zasunut? Tak ide za stetkou.
Ja som v tomto asi divná, ale mne prostitútky nejako nevadia. Tiež to beriem tak, že vďaka nim sa aj uchylaci môžu vybláznit. U prostitútok ide len o biznis, horšie je to s milenkou, kde sú aj city. Mne vadia ženy, ktoré sa snažili mi prebrať chlapa. Keď som bola vo vzťahu. Tie sú u mňa 100x horšie.
Presne ako pise defcon aj ked s tymi nazormi o stetkach nesuhlasim ale s veriacimi ma pravdu.
Dvoch takych kamaratov mam. V nedelu v kostole pravidelne, spovede pravidelne ale suknickari jedna radost a najma jeden z nich aj stetky si plati ale pred rodinou jak svatuskar sa tvari. Fuj!!! Si mysli ze panBoh je slepy ze nevidi jeho spravanie smilne. Klame svoju rodinu, Boha a neviestky trktka ..
Kostolnici vybuchli nam....-)))
Ale keby sme zacali rozpravat o pedofilii, tak by bj2, festifa a spol masturbovali a davali same like. -)))))
festifa - sto bodov.
A defcon, dobry hnusak. Fuj. Ale vzdy som si to myslel, tu si sa len predviedol. Chod si prehltnut zopar jogurtov a vypadni ty bdsm, anal fetish play pometenec, produkt amerikanskej zvratenej doby.
Mudre manzelky, co neprehltnu ani si to nedaju do pusy a neponizia sa, radsej nakopu muza do tej jeho nemravnej rite a poslu ho prec. Ale doporucujem vam, ani si nezakladat s takymi rodiny...
Prostitucia na SK nieje trestna, ani ilegalna.
Dooci, ja to mam kua opacne, priatelka moj ejakulat miluje a mna z toho napina az niekedy, ked ju vidim. Sprvu sa mi to pacilo, len ona sa v tom az prilis moc vyziva. Ona ma rada take trpke chute a zevraj moj ejakulat jej tak chuti. Lubim ju a nechcem, aby to robila, teda aspon nie skoro kazdy den, ale bojim sa jej to povedat, aby sa nenahnevala :(
Len jebnu*y muž bude od zeny ktora ho lubi chciet aby mu sežrala jeho slizky ejakulat!!!
Duaevne zdravy muz toto od zeny ziadat nebude!!!