Preco policajti nejdu po prostitutkach?

Príspevok v téme: Preco policajti nejdu po prostitutkach?
Podvadzana44

Mozete mi niekto vysvetlit, preco policajti nezakrocia proti prostitutkam, ked je v trestnom zakone jasne napisane, ze akykolvek druh sexualneho styku je trestny cin? A tych ponuk je plny internet amaterky, zafo, afrodity, erika... a aj tantra salony, kedze ide o vyhonenie chlapa, cize sa dotyka jeho pohlavnych organov za ucelom sexualnej stimulacie, cize to naplna skutkovu podstatu. A taktiez je tam unik na daniach, lebo je to nezdaneny prijem a takisto hygiena nie je schvalena. Ved staci, aby sa policajt vydaval za zakaznika a ma kopu dokazov a za par dni by to mohli potlacit. Kde to je mozne anonymne udat? Na policii, prokurature alebo na nejakom urade, ci ministerstve?

korkachleba

Simiona keby tie kur"y vyuzivali len slpbosni, nezadani muzi bez zavazkov tak okej ale castokrat ich navstevuju praveze zenaci ci zadani vo vztahu. A to je horsie lebo ohrozuje svoju manzelku ci partnerku na zdravy nielen seba. A v neposlednom rade aj svoje deti.

simiona

Ja som v tomto asi divná, ale mne prostitútky nejako nevadia. Tiež to beriem tak, že vďaka nim sa aj uchylaci môžu vybláznit. U prostitútok ide len o biznis, horšie je to s milenkou, kde sú aj city. Mne vadia ženy, ktoré sa snažili mi prebrať chlapa. Keď som bola vo vzťahu. Tie sú u mňa 100x horšie.

poznameich

Presne ako pise defcon aj ked s tymi nazormi o stetkach nesuhlasim ale s veriacimi ma pravdu.
Dvoch takych kamaratov mam. V nedelu v kostole pravidelne, spovede pravidelne ale suknickari jedna radost a najma jeden z nich aj stetky si plati ale pred rodinou jak svatuskar sa tvari. Fuj!!! Si mysli ze panBoh je slepy ze nevidi jeho spravanie smilne. Klame svoju rodinu, Boha a neviestky trktka ..

Defcon

Kostolnici vybuchli nam....-)))
Ale keby sme zacali rozpravat o pedofilii, tak by bj2, festifa a spol masturbovali a davali same like. -)))))

BJ_2

festifa - sto bodov.

A defcon, dobry hnusak. Fuj. Ale vzdy som si to myslel, tu si sa len predviedol. Chod si prehltnut zopar jogurtov a vypadni ty bdsm, anal fetish play pometenec, produkt amerikanskej zvratenej doby.

Mudre manzelky, co neprehltnu ani si to nedaju do pusy a neponizia sa, radsej nakopu muza do tej jeho nemravnej rite a poslu ho prec. Ale doporucujem vam, ani si nezakladat s takymi rodiny...

Laco23

Dooci, ja to mam kua opacne, priatelka moj ejakulat miluje a mna z toho napina az niekedy, ked ju vidim. Sprvu sa mi to pacilo, len ona sa v tom az prilis moc vyziva. Ona ma rada take trpke chute a zevraj moj ejakulat jej tak chuti. Lubim ju a nechcem, aby to robila, teda aspon nie skoro kazdy den, ale bojim sa jej to povedat, aby sa nenahnevala :(

dooci

Len jebnu*y muž bude od zeny ktora ho lubi chciet aby mu sežrala jeho slizky ejakulat!!!
Duaevne zdravy muz toto od zeny ziadat nebude!!!