Kam ísť

je to

Psychiater - psychiatria .... -psychiatrické vyšetrenia (výmenný lístok nie je potrebný),.
k niektorym sa da objednat online
napr. tu vidim
www.navstevalekara.sk

Helppp

Ako ísť k psychiatrovi .treba sa najprv telefonicky objednať alebo tam môžem prísť rovno ? .musím ísť aj k obvodnej?

Pag

Ono, tie choroby prejdú, psychické, je to len prechodné štádium adaptácie na zmeny životného prostredia vo väčšine prípadov, kedy sa lieky užívajú ako protijed. Lepšie je sa adaptovať než maladaptovať. Toto nemôže mať s peniazmi, ani s výkonmi nič spoločné, plus - mínus. Postihuje to kadekoho, aj tých, ktorí to liečia, nix neues unter der Sonne.

Zuzka8

Ahoj Help, skús aj zdravšie žiť. Strava, pohyb, dovolenka, priatelia.
Takto dáš dobré ako telu, tak aj duši. A uvidíš, čo Ti to spraví. .. Ohľadne liekov neviem odpoveď. ... Mali by Ti zapôsobiť na nervový systém, a tým liečiť poruchu. Niektorí lekáry veria, že psychické poruchy môžu byť zapričínené práve nezdravým stravovaním. Ja mininálne viem, že poruchu môže nezdravé stravovanie zosilňovať. ...

Prezyvka736

Ahoj. Uplne ta chapem, som na tom podobne. Po dlhom odkladani som sa nakoniec odhodlala objednat k psychologicke. Asi nad tym netreba prilis rozmyslat ale konat. Ak by ma k tomu vtedy 'nedotlacili' doteraz by som nad tym len polemizovala. Lieky brat nechcem ale ak to bude nutne a pomoze mi to nebudem sa viac branit. No urcite by som to skombinovala s terapiou, samotne lieky nic nevyriesia. Mozem sa spytat kolko mas rokov?

Tomas12345

Pokial to nemáš nejak akútne tak môžeš skúsiť najprv psychologa a ak ten nezaberie tak potom k psychiatrovi.

Co ty vyvoláva tie uzkosti, paranoje ?

Brain fog môže byt sposobeny i z nedostatku urctiych vyzivnych latok dolezitých pre nervovu sustavu. Popíš tvoj jedálniček čo jedávas na ranajky, obedy, vecere.