šéf je zamilovaný,podráža ma za neopätovanie

Príspevok v téme: šéf je zamilovaný,podráža ma za neopätovanie
Tatianka19963

ahojte, mám svoj prvý job, v dobrej firme. Dlho som nevedela nájsť prácu, hľavne kvôli zdav.problémom - často si beriem voľno, tak som pracovala len na dohodu/brigádne. Teraz mám od 07/2018 prácu na TPP, zo začiatku všetko super. No šéf mi kúpil veľký darček na narodeniny, mikuláša, Vianoce, stále mi píše ako sa mám atď-nič ohľadne práce, len súkormné správy!. A pred Vianocami ma pozval na večeru romantickú. Jasne že som nešla. Mám priateĺa a ten sa ide z toho zblázniť, a aj ja, lebo mi to je vrcholne nepríjemné!!!. Od vtedy je ku mne odmeraný, neodpisuje mi od vtedy ani na firemný email- na správy ohľadne práce. Od neho si vždz mám pýtať voľno, a ani na to neodpísal. Ani ja priania ku Vianociam a Novému roku. Mám pocit že sa blíži môj koniec v tejto firme, asi hĺadal na toto miesto niečo viac a nie len pracovníčku......

Vechtovina

Tatianka19963, je ten smrad ženatý ?
hadam sa nenecháš zničiť a pošpiniť kvôli tvojim morálnym zásadám
a on ostane čistý.
ja ti poradím čo urobíš.

DROBIENA

Tatianka19963 v niektorých firmách to býva súčasťou príjimacích "pohovorov". Tak sa priprav na také situácie a príjímacie večierky
aby si vedela tomu čeliť.

hovorimzozivota

no to si pis ze sa blizi koniec. Su proste sefovia ktory ked ta nedostanu zdeptaju ta v robote tak ze sama utecies. A este sa ti rozpadne aj vztah . Ja na tvojom mieste hladam inu robotu. Casom tam budes mat peklo

Zuzka8

Ahoj Tatianka, možno to časom opadne, a on bude normálny. Mne tiež šéfov syn prejavil záujem a tiež som sa chvíľku bála. On mi totiž to podpisoval zmluvu. Takže nechcem mať problémy, ale ja s ním nemusím komunikovať. :)

Ivetapopleta

A preco si pises so sefom sukromne?
Predpokladam ze mas na mysli facebook?
Ty si ho poziadala o priatelstvo ci on teba?
A pozri, ved ked je pekny, primerany k tvojmu veku, sympatak a slobodny tak preco vahat? :-D
Chod na vec! ;-D

petroneta

Ostaň vo firme, a hľadaj si medzitým inú prácu. Je Ti povinný kebyže skončí pracovný pomer dať Ti odstupné. Z odmeraného postoja si nič nerob. Ak je ten firemný mail tak dôležitý, stále máš možnosť mu zatelefonovať a na rovinu sa ho spýtať, ako máš to alebo hento riešiť, alebo či ti voľno dá alebo nie. Je možné, že ho tá odmeranosť prejde, a bude vedieť byť normálny. Pre každý prípad si hľadaj zadné dvierka.