Prečo by mala byť vo mne chyba?

Príspevok v téme: Prečo by mala byť vo mne chyba?
capslock

Tak ako si tu čítam niektoré názory na ľudí, ktorí majú viac ako 20 a nikdy nemali sex alebo vzťah... tak neviem čo si mám o tom myslieť.

Prečo by mala byť v niekom chyba? Prečo ak niekto nemá vzťah tak je narušený? Na základe toho čo to usudzujete? Urobili ste tým ľuďom psychodiagnostiku?

Ja mám 23 a tiež som nikdy nemal vzťah. A som úplne normálny človek, žiadny psychicky chorý pacient. Prečo si myslíte že automaticky každý chce mať vzťahy a rodinu? Ja 100x radšej budem sám než zbytočne strácať čas striedaním nezmyselných vzťahov, ktoré sú dnes aj tak len o sexe a peniazoch.

Proste som ešte nestretol tú pravú a nie som ochotný len tak vstupovať do vzťahov a hovoriť "milujem ťa" niekomu, koho nemilujem. Ak sa niekedy v živote zamilujem... a tým myslím skutočne, tak ten vzťah mať budem... ale nebudem sa tlačiť do vzťahu s ľuďmi, ktorí mi jednoducho nevyhovujú, s ktorými si nerozumiem a s ktorými by som sa len trápil.... len preto aby som si mohol povedať že som "chlap" lebo mám frajerku, ako to väčšina mladých ľudí robí, potom sa divíme prečo je toľko rozvodov.. keď ľudia idú do vzťahu len preto aby si zdvihli ego a ukázali že sú "hodní rozmnožovania"...

Sloniecko

Ja s tebou suhlasim.. az na jednu vec. Pises, ze az sa raz naozaj a skutocne zamilujes, tak ten vztah mat budes. Tak to si velmi velky optimista. A co ked sa zamilujes len ty a tvoja vyvolena nie? To, ze ty sa zamilujes, neznamena, ze sa zamiluju automaticky aj do teba. A tu je pes zakopany. Pises mudro, rozumne, ale touto "mensou komplikaciou" tu vznikaju zastupy zatrpknutych muzov aj zien.

Lollka

Tvoj pristup je urcite lepsi ako poniektorych ktorych z nejakeho dovodu ziadna nechce a oni by isli do vztahu s kymkolvek aj bez lasky a sympatii. Alebo nech im aspon nejaka roztiahne - takto to tu pisu. A divia sa ze ziadna nechce. Potom su podrazdeni, nasrati, nenavidia vsetky zeny a o to viac ich ziadna nechce.

Confess

1. Avsak nikdy nevieme ktory je ten pravy. To zistime časom.
2. A snazit sa najst niekoho kto nam bude vyhovovat vo vsetkom je nemozné.
3. Ocividne moc stastny nie si. Kedysi som bola na tom ako ty- nechcem vztah atd. Avsak nemala som za potrebu o tom zakladat prispevky alebo o tom niekomu hovorit. Pretoze ked je clovek spokojny so svojim presvedcenim a nazormi tak to jednoducho nerieši

ShutDown1

Každý človek by si mal premyslieť to, že ako chce žiť. Dá sa žiť aj bez rozumu, ale ako to potom vyzerá? Filozofovanie a očierňovanie, plus, mínus, mňa už nezaujíma. Chybička jse vždy vloudí, čiže netreba brať všetko až tak tragicky. Aký svet si vytvoríš, v takom budeš žiť. Neviem, asi som chcel povedať niečo úplne iné, aby som niekomu vyhovel...