Nový rok 2019 - Nové ciele

Príspevok v téme: Nový rok 2019 - Nové ciele
Kontr0lor

Ahojte. Podarilo sa Vám naplniť ciele v starom roku? A aké máte ciele v tom novom? Mám 24 rokov.

Moje - Navštíviť 10 nových štátov, letieť lietadlom, urobiť aspoň 7 dňovú hike túru, poraziť sociálnu fóbiu o ďalších 20-25%, získať lepšiu prácu

Menej dôležité - Mať prvý krát priateľku, kúpiť auto

Kontr0lor

Snívať vo veľkom je základ :) Teraz keď si to opäť čítam som plný vzrušenia, čo tento rok prinesie. :) Každopádne ciele sú rovnaké, s tým rozdielom že 7 dňova túra je v pláne skoro na mesiac. Už sa teším keď sa to bude plánovať a riešiť :)

Musím poznamenať, že nie každému toto príde úžasné ako mne, ja ale všetok svoj čas a peniaze dávam tejto mojej vášni :) Ak už máte sny a ciele akejkoľvek, prajem Vám aby sa naplnili, o svojich úspechoch a neúspechoch počas tohto roka tu budem písať :)

megaoptimizmus

Kontrolor
Ozvi sa koncom roka 2019 tak v decembri ako si pochodik, co vsetko z toho si stihol dosiahnut ;-)

laluska87

Fuha, 10 novych statov? To je aj dost vela, nemyslis? Ja budem rada, ked sa v lete dostanem na dovolenku k moru :)

palechore

Kontrolor
Waw ty si si nalozil toho roku vela na seba...
Ak sa ti toto vsetko podari za rok 2019 tak palec hore , si velky optimista. Drzim palce nech ti to vyjde ale aj rob vsetko preto aby to vyslo ked nie na 100% tak aspon na 50% aj tak dobre nez 0%
Lebo su to ambiciozne ciele. Tak hor sa do toho. Aby si nebol jeden z tych co len rozpravaju o svojich cieloch ze chcu pracu, novu pracu, auto, frajerku, cestovat..a neviem co vsetko ale len sedia doma a nic preto nerobia a cakaju ze im pecene holuby z neba padat budu.
Chcem pracu = hladam
Chcem frajerku = staram sa o svoj vzhlad a hladam
Chcem auto = urobim vodicak a sporim na auto
Vies uz mas len pomaly 10 mesiacov nato z 12tich..
.. uz doraz zacina marec..

lubby

jeden rok som to skusila, nepodarilo sa splnit a odtedy si ziadne ciele nedavam...jednoducho zijem zivot aky mi pride a verim tomu, ze co ma raz prist tak to aj pride!...

Candy25

U mňa ani nie, minulý rok som totiž mala skôr sny ako ciele...Tento rok by som si chcela nájsť novú a lepšiu prácu, dokončiť si kurzy ktoré som mala v pláne, nájsť si niekoho s kým by to malo pre mňa zmysel aj do budúcna, ale to je zase skôr sen ako cieľ, a takisto cestovať ale na to by som tiež musela nájsť prv na to parťáka a tú novú prácu :)

je to

mas nadherne ciele, dufam, ze ti nebude vadit, ked si cast z nich prisvojim :D
ja mam zatial len take klasicke, viac cvicit, viac chodit peso, jest menej, vyskusat zdravsie recepty, vzdy vecer umyt riad, k tej strave a cviceniu si aj zapisovat do fitnes diara, priebezne upratovat, zbavit sa nepotrebnych veci, oblecenia, viac sa starat aj o seba, citat kvalitnejsie veci.