Ako sa naucit fajcit?

Príspevok v téme: Ako sa naucit fajcit?
Cigi32

Potrebujem prekonat nechut k fajceniu, nerieste preco!
Chcem sa naucit fajcit, ked si zapalim, nechuti mi to a je mi z toho zle. Dlho som si dym daval iba do ust, no prekonal som nejako ten odpor pluc a viem uz aj slukovat, ale nechuti mi to, v hrdle mi to urobi chrachle a obcas ma z toho napne. Ako to prekonat? Vy co fajcite, chutilo vam to hned alebo ste si nejako museli zvykat? Poradte mi ako.

zuzi74

Nemame riesit, tak nebudem. Sam isto dobre vies, ze je to skodlive.
A teraz k veci. Ziadnemu zacinajucemu fajciarovi to na zaciatku nechuti. Dotycna co tu napisala, ze tym co fajcia to hned chuti, tak urcite nikdy nefajcila. Bud v tom budes pokracovat a zacne ti to neskor chutit alebo sa zamysli hned teraz nad tym kym je este cas, ci to ma naozaj zmysel.

Lollka

Kolega ma rakovinu pluc, na chrbte dieru a casto nevie popadnut dych, nadychnut sa, dusi sa. Cely zivot fajcil a to ma z toho. Ked budes v jeho veku a skoncis rovnako mozes zacat rozmyslat ci si predsa len v mladosti nemal mat viac sebavedomia aby si asertivne povedal vtedajsim kamosom ze vy si fajcite ale ja to robit nebudem a moze vam byt jedno preco. Na starost zistis ze vobec nie je dolezite co si o tebe myslia ini a mal si viac zit svoj zivot tak aby sa pacil tebe a nie aby si sa pacil inym. Ale uz bude neskoro.

Tomas12345

No ak sa potom z toho nebudeš vedieť nadýchnut tak potom už bude neskoro nariekať prečo si len začal s tým fajčením.

daniela2

ahoj cigi 32,
chápem, že keď kamošky, kamoši fajčia, nechceš vyčnievať z radu. Sú však isté genetické predispozície. Na základe toho funguje aj zamilovanosť. Ľudia sa zamilujú do človeka, ktorý im geneticky sedí, lebo každý človek vyžaruje niečo chemické, a keď sa dve vyžarovania stretnú, a sú si kompatibilné geneticky, vzniká biologicky túžba, lebo príroda hovorí, že s týmto človekom budeš mať geneticky silné a zdravé potomstvo.
Rovnako je to aj s cigaretou. Niekto má také cievy a takú kapacitu pľúc, že je to v pohode, niekomu organizmus takýmto spôsobom dáva najavo, že jeho cievna sústava a pľúca sú slabšie, a cigi je pre ne samovraždou.
Prečítaj si dačo na internete o zdravej strave a cvičení na cievy, a na zvýšenie kapacity pľúc. Začni sa takto stravovať, a takto cvičiť, a keď tak budeš robiť 3-4 mesiace, skús si znova zapáliť, či ti už cigi chutí. Ak nie, neznásilňuj si organizmus, a nahovor celú partiu na návštevu soľnej jaskyne. Bude to pre nich aj exotické, aj budeš kreatívna, že máš taký nápad. Napíš nám, ako si dopadla.

Idris9966

No proste ti to nie je súdene vykašli sa na to čo chces frajerit pred 11rocnimi babami?
Šak keď mi to nechutí tak to nebudem robit nie .
A áno tí čo fajčia tak fajčia a chutí im to hneď a nemusia sa nič učiť ,tým čo to nechutí jednoducho nefajcia