mam problem,nikdy som nemala problem s postavou teraz mam 19 vyska 168 cm vaha 61 kg, mozno to nie je najhorise, ale zacinam priberat, hoci jem strasne malo a pravidene cvicim mam velke brucho, co s tym mam robit......... prosim poradte. vopred dakuejm
POMOOOOOOOOOOC
Ak máš veľké brucho, tak cvič brušáky.
llllll:)
Si v poriadku?Podla Teba vazi vela?Podla mna ma uplne super vahu.Baby spamatajte sa,sibe Vam?
To chcete mat vsetky 50 kg?
Len tak dalej a po Slovensku nam budu behat same anorekticky a bulimicky.
no 61kg je trochu moc, ja tiez meriam 168 a citim sa dobre pri 55kg. Urcite musis zmenit stravovanie. Nebudem ti tu vypisovat zdravu stravu, je kopec clankov a publikacii na tuto temu. Hlavne vela pi, aspon 2 litre vody a cajov, vyluc sladkosti, dzusiky, bublinky, alkohol, kavicku,tazke mastne slane korenene vyprazane jedla udeniny salamy//jedz vela zeleniny, ovocia, obilnin, ryze, strukovin, ryby, chude maso.
Stavu si rozloz na mensie porcie, 5krat denne, najviac jedz na ranajky, po siestej vecer uz nejedz. Ak budes o deviatej hladna, chod radsej spat. a vela vela pi. aspon raz denne vypi acidko, pomoze ti upravit travenie. Tiez by sa ti zisiel pravidelny pohyb, aspon 2 hodinova prechadzka po cerstvom vzduchu. Nie je podstatne jest strasne malo, telo si potom jedlo strazi a vytvari si zasoby. Ak jes pravidelne, v malych mnozstvach, telo ma pravidelny prisun zivin a nepotrebuje zasoby. Vyhnes sa tak aj situaciam, ked strasne vyhladnes a prezeries sa, co je tiez zataz pre telo. Ak cvicis, potrebujes viac jedla.
Chod za lekarom. Ak je vsetko ako pises, neni to v poriadku a mas nieco s travenim. A rada-vecer po 18:00 sa neprejedaj a daj si lahku veceru.
spamataj sa