Som blbá asi však

Príspevok v téme: Som blbá asi však
Girl88

Ahojte,
Chcem sa priznať a zároveň k poradiť.
Mám priateľa sme spolu 4 rocky, milujeme sa aj ja jeho je to cítiť tu lásku aj z jeho aj zo mna.
Nesexujeme už každý deň , veď predsa je to už iné, ale niekedy keď chceme sexovat, zvyčajne vždy mi povie že počkaj chvíľu, proste niekedy túžim po sexe že príde to na mna s začneme sa bozkávať a chytať a začať oralom napr ale on vždy musí počkať že neskôr o 5-10 minút nechápem prečo však muži sa vedia dotykmi na penis rýchlo vzrušiť nie? Ono on bol vždy taký že keď som chcela niekedy Sa mu postavil hneď niekedy musí počkať.... niekedy sa čudujem že si sadnem naňho a dám mu prsia a tiež nič že sa potom urazím a cítim sa na nič že či ho už nepritshujem alebo čo sa deje ... aj s tou jeho chvíľkou že musíme počkať ... keď som pred ním holá nikdy v živote sa mu nepostavil len tak neviem či iným stačí aj pohľad a sú trochu nadrzany? Pritom mám pekne telo som stihla prsia presne do ruky take silnejšie Bcka, keď má lize nestojí mu už nejak lebo som sa ho raz spýtala či to robí nerád alebo či sa mu nechce či sa mu to nepáči lebo predtým mu z toho zvykol stať no teraz nič a povedal že už je v strese že mysli nato že či mu bude stať s nestojí lebo Sa boji že aj mna už prejde chuť ... potom sa pohadsme trochu lebo som smutná s prejde má chuť akoby som sa mu už nepáčila alebo ja neviem viem že má Ľubi ale či ho baví ešte sex neviem :((((( chcela by som ísť niekde na výlet na noc s ním aby som sa sexi obliekla ako v porne mám krásne vecicky aj som mu povedala no neni ani taký žeby bol nato zvedavý že podme chce to tiež tak... :( keby to išlo v tv mám pocit že by bol hneď zvedavý lebo niekedy som videla že sme SŠ rozprávali a čumel na telku nevedel mi len do oči kukať bol jak 14ročne decko :D aké to máte vy???

Apokryft

Nieje to určite v poriadku zdraví človek už pri čítaní tvojho príspevku som sa trochu vzrušil a to som radšej prestal čítať o prádle a tak.
A to mám 46 a manželku čiže s tvojho pohładu možno starý .

mom

Pozri. V prvých dvoch rokoch vztahu prevladaju hormony, osial, vasen. Vtedy su dvaja neustale na sebe nalepeni, tuzia po sebe a tak. Postupne tato tuzba opada a prichadzaju ine veci do vztahu. Neha, tulenie, strach o druhého, miestami taka prijemna pohoda, az stereotyp. A tieto veci neskor sa prejavuju aj v s. Ak sa citis nenaplnena, nechcena, zmier sa s tym, ze ten tvoj sa uz z teba nezblazni, ako na prvých stretkach. Proste tak to je. Pozna ta, vidi ta, zije s tebou, je s tebou. Uz ho neprekvapis, caro nepoznaného sa stratilo. Mas dve moznosti. Urobit mu scenu ze po tebe uz netuzi alebo mu to pripadne vycitat, alebo si spravte ten vylet a tam ho prekvap. Sviecky, hudba, vinko, romantika a krasny kostym, saty, proste chodte dakam na zamok alebo wellness. Viem, neda sa to kazdy den takto riesit, ale minimalne si oddýchnete a ozivite vas s. zivot a zacnes mu znova chutit. Drzim palec!! :)

Tutanchamon_xD

Veruže všetko sa točí okolo sexu. Tie príspevky hovoria za všetko.

1. Nikdy som nemal / nemala vzťah a už mi to lezie ma mozog. Chcem všetko čo do vzťahu patrí, chcem partnera, sex ....

2. Ďalší je nahnevaný a celý svet, lebo nemal ešte doteraz sex ani frajerku a vadia mu ľudia čo už sú zadaní a majú frajerky či rodiny lebo sa s ním údajne bavia povýšenecky.

3. Ďalšie príspevky typu, už neviem čo robiť, lebo už nemám s partnerom sex do týždňa 15krát ale už len 5krát a mám pocit, že ma už nemiluje a nepriťahujem ho.

4. Písal som si s nejakou babou s ktorou som sa stretol. Poznáme sa už pár mesiacov ale stále odmieta mať so mnou sex. Asi ma chce len ako kamaráta a nič viacej.

5. Stretol som sa so ženou s ktorou si rozumiem. Bozkávali sme sa a mali sme dvojzmyselné narážky, bavili sme sa no odmieta mať so mnou sex. Zahráva sa len so mnou ?

Ľudia !!!!!!!!!! existujú aj služby pomocou ktorých môžete mať sex každý jeden deň. Keď už vám to tak vadí. Samozrejme nie zadarmo.

Lollka

No podla toho co pises ta lubi a mozno ho aj vzrusujes ale ma problem s erektilnou dysfunkciou, nestoji mu tak ako on chce. Na pricine moze byt stres ale tym ze sa urazas a tlacis nanho sa to len zhorsuje. Citi sa pod tlakom, boji sa ze zase zlyha a aj zlyha. Bud k nemu viac tolerantna, netlac nanho, neurazaj sa. Vztah nie je len o sexe. Chapem ze mas strach ze ho uz nevzrusujes ale podla toho co pises to tak nevyzera, skor ze ma nejaky problem.

daniela2

a čo ráno? Stojí mu? Prečo sa hádate? Veď trochu tolerancie voči nemu, nie? Nie iba furt dožadovať sa. Neurážať sa, že mu nestojí, alebo ho nepriťahuješ. Môže mať stresovejšie obdobie v práci. Poľav trochu v sexuálnych nárokoch naňho, veď sa musí cítiť stále pod tlakom. Predstav si seba, kebyže si suchá a on, koho máš rada, Ti bude za to vyčítať, že Ťa nepriťahuje. Ako by si sa cítila? Nechaj trochu jeho, nech on iniciuje, a nie vždy Ty. A keď nebude nič ani dva týždne, tak sa nič nedeje. Tolerancia, pochopenie, nie urážanie a neviem čo. Vieš, aké má starosti? Skús sa s ním viac rozprávať a byť k nemu jednoducho milá a láskavá, sexi prádlo a sex výlet nie je všetko. Choďte niekam na výlet za pamiatkami, o ktorých sa porozprávať a nie kvôli sexu.