Dobrý deň, potrebujem poradiť. Mal som frajerku , všetko páčili sa mi baby ... Masturboval som každý deň,išiel som furt po babách.. No raz sme sa volakde v škole proste bavili o téme Homosexualita... a ja som sa nad tým začal zamýšlať a teraz ma to strašne trápi.. Zrazu ako keby sa mi prestali pačit baby a ked sa kuknem na volakeho chalana jak keby viem povedat ze je pekny alebo take volačo... Je to strašny pocit ja neviem ako to vyjadrit mam z toho hrozne depresie.. neviem či si to iba namyšlam alebo mi važne hrabe.. Potrebujem pomoc....
Psychické problémy :||
No keď sa ti nepáčia baby tak nie si gerontofíl ale pravdepodobne buzerant a kopni si do vajec.
a este som zabudol ak by si si chcel o tom popisat, tak najdi si ma na insta... KikoKristianUrbanik ( moja profilova fotka ti povie presne ze kto som a aky som)
si vo veku, keď sa u teba zacina prejavovat tvoje pravé ja... to ze povies na chalana ze dobre vyzera, to este nemusi znamenat ze si .... (to naco myslis)... dospievas, zistujes a podobne.... nerob si s toho tazku hlavu prosim ta, cas ukaze...
A ešte som zabudol napísať.. Mám 14 rokov..