Podvedomie

Príspevok v téme: Podvedomie
kika98

Ahojte..Mate nejaku skusenosť stym že ak sa človek podvedome nastavi na život ktorý by chcel žiť ale ešte nežije, napríklad praje si lásku,priatelov a tak ale ešte to nema...Ale vsugeruje si že už to ma tak mu to do života vstupi?Vraj treba zo srdca veriť a ono sa to stane.Ano niekomu to može pripadať ako sebaklam ale len na prvy pohľad ak je pravda to že myšlienkami a hlavne pocitmi si tvorime život..čo človek vyžaruje to priťahuje sa vravi,,čo vy nato?

Meridian

Najdôležitejšou vecou v živote človeka je zmierenie.Zmierenie s tym čo príde
Zmierenie z osudom !
Samozrejme nemýlme si to z apatiou alebo ľahkomyselnosťou atď.
Každý človek dostane len takú úlohu ,ktorú dokáže splniť.....
Inak pri zlyhaní by bol vlastne zadavateľ úlohy akoby zodpovedný za zlyhanie....
Keď stále dumáš nad nespravodlivosťou.....atď nemôžeš vytvárať" lepšiu "budúcnosť
To len tak okrajovo.....

Idris9966

Ja mám strach snažím sa ho nepodporovať už .
To preto lebo sústreďuješ svoju pozornosť tomu čoho sa bojíš tomu čo sa môže stať a ono sa to potom aj stane ." Napr. Bože musím byť opatrná lebo inak to rozbijem ..a z tej roztrzitosti sa to väčšinou aj rozbije a človek potom narieka " (len príklad)
Život nebude nikdy dobrý ani až taký zlý treba sa snim zmieriť

Medea7

Idriss a ty nemáš strach z ničoho? Ja mam furt, že čo život prinesie. Ty chceš to ale život sa Ta nepýta co chceš alebo nie. Dáte také úlohy že ani nevieš čo máš vlastne robiť.

Medea7

No ja neviem ja som pritiahla aj to co som nechcela. Plánovala som uplne niečo iné a život mi dal také skusky že ja neviem co som vlastne mala robiť. Všetko sa zmenilo. Zrazu mi život začal predpisovať toto mat nemôžeš, ani toto, ani toto.

Idris9966

Je to tak veru .Kto nevie čo chce ma nakoniec to čo nechce. Treba sa sústrediť na to čo chces a nie na to čo nechceš ,ono to už potom pôjde ľahšie

Medea7

Neviem lebo ho mam potlačené, čiže mi nehovorí nič. Keď som bola zdravá veľa mi toho povedalo. Ale takto nič.