Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som osamela

Príspevok v téme: Som osamela
OsamelaLonerka

Som osamela.Ku koncu roka si vzdy zhodnotim,ze nemam normalne vztahy s nikym.Kazdy rok sa to snazim zmenit,ale v tomto obdobi zistujem opakovane,ze marna je moja snaha.Uz nech skonci toto obdobie,aby som sa mohla naplno venovat povonnostiam.Konicky mi pomáhajú na chvilu,potom na mna sada smutok.Pred spankom je to najhorsie.Mate to niekto tak?Mozte nechat niekto aj nejaky kontakt ak sa tiez tak citite,mozno rozhovor pomoze.

OsamelaLonerka

Kontakt tu davat nebudem.jeden z kontaktov som davala isty cas a mam s tym zlu skusenost.na konicky mam len cas do istej miery,lebo mam vela povinnosti a casto cestujem.preto je pre mna najblizsi cas obtiazne hladat niekoho v reali s kym by som si sadla.mam uzky okruh ludi,s ktorymi si rozumiem,ale je to trochu zlozite,hocikedy kontakt moze skoncit.zato pisem,ze nemam normalne vztahy s ludmi,lebo vztahy su,ale bud komplikovane alebo tam nie su blizke city.Myslim,ze cliattsi sa mi v nazoroch priblizuje,citim to podobne ako to napisal.ozvem sa.Stastny novy rok vsetkym :)

Tomas12345

OsamelaLonerka :

Tak asi sa im nevenuješ dostatočne. Ak by si sa im venovala dostatočne tak by ty koníčky vykompenzovali deficit reálnych kamarátov.

DoktorExitus

Maš problem si niekoho najsť? Lebo taketo vypisovanie s niekým to nikam nevedie iba strácaš čas, pokial nechceš byť osamelá hladaj aktívnejšie niekoho.

Cliattsi

Ahoj. No, pokiaľ máš pocity takej osamelosti a vnútorného odstupu od ľudí, tak si myslím, že to budeš nať asi stále. Nechcem nič v zlom, ale poznám to na sebe. Mám tiež kamaráta, s ktorým som aj teraz pred vianocami pohovoril, je to asi jeden z najbližších ľudí, ale aj pri ňom som síce pociťoval blízkosť, ale vnútri sa cítim aj tak sám a nepochopený.

Kebyže chceš, napíš cliattsi@azet.sk.

Môj názor je taký, že na tú chvíľočku, keď si s daným človekom píšeš, nebudeš cítiť až tak tú samotu, ale potom sa to vráti aj tak do starých koľají. Ale uvidíš sama, nechcem nič zlé veštiť. Ale tento pocit dosť poznám, preto tak píšem.

Niektorí ľudia hľadajú východisko vo vzťahoch, ale ani to nemusí zabrať. Svoju rolu môžu mať aj gény a stavba mozgu.

OsamelaLonerka

Hore pisem,ze konickom sa venujem.Zijem s rodicmi.Nemam vsak pocit,ze k nim mam citovy vztah.Preto hladam niekoho ineho na pisanie,aby som to aspon takto vykompenzovala.

Tomas12345

Na to slúžia koníčky aby sa im mohol osamelý človek venovať a nepremýšlal tak nad svojim stavom. Bývas sama alebo s niekým ?