Internet a dopad na ludi

Príspevok v téme: Internet a dopad na ludi
lola1212

Ahoj.Stava sa Vam ze mate priatelov na fb, teda s ktorymi ste nikdy neboli von, v podstate ich nepoznate.Su z mojho mesta.Tak ked zacinal fb tak sme sa skamaratili.Lenze nikdy sme sa spolu nerozpravali.No vdaka fb, ti ludia zverejnuju prispevky, takmer kazdy den a celkom teda pre mna zaujimave.Tak som priatela nevymazala z fb.Lenze ked idem von a dajme tomu toho cloveka stretnem neviem ako sa chovat.Lebo sa citim ze ho poznam cely zivot ale pritom sme ani raz spolu nekecali Stalo sa naopak aj mne ze jeden kamos na mna cez ulicu seeerus a pritom ja ho vobec nepoznam osobne len teda viem ze je z mojho mesta ze byva v mojom panelaku a ze sme jedna krv spolocne zaluby lebo viem to z fb nie od neho tie zaluby Vzdy som vsak bola proti internetovemu svetu teda mam rada ked sa s niekym zoznamim v lese pripadne na bycikli a tak sa skamaratime.Teraz tito ludia su mi v podstate blizky chodia na miesta kam idem aj ja, lenze ja sama oni tiez A teraz ked ich stretnem mam sto chuti povedat seruuus a nejdeme do lesa zajtra no lenze to neurobim lebo nemam odvahu zavolat.Pritom ich mam na fb a furt pozeram kam chodia.Alebo oni kam chodim ja Ako sa chovat v tych situaciach ked niekoho takeho stretnete ?