Cítim sa byť strašne sama

Kontrol0r_mobil

Ja bývam s rodičmi lebo môžem cestovať a venovať sa koníčkom. Mám sa kde vrátiť a nemusím platiť veľké peniaze za bývanie

daniela2

Ja bývam sama. V práci sa rozprávam, v kuse riešim klientov, telefonicky aj mailom, a sú tam aj kolegovia, s ktorými chodíme spolu partia na obed a na desiatovú prestávku na kávu. 2- krát týždenne telefonujem rodičom, raz za týždeň ich navštívim, raz do týždňa idem k sestre a občas ku kamarátke. Keď som v posilke, tiež sa rozprávam s kadekým. Na plavárni tiež vždy naďabím na nejakého známeho. A potom internet. Telefón. Vytvorila som si režim dňa. Aby bol nejaký systém, aj keď sa doma nikomu nemusím prispôsobovať. Občas si nájdem aj nejakú menšiu prácu na doma, ktorá ma baví a na ktorej si privyrobím.

Tomas12345

razdva :

Ak ty to takto vyhovuje tak to je tvoja vec. Ja žijem s rodičmi a bývať sám by som teda rozhodne nedokázal. Vydržal som raz bývať sám týžden, ale to na mna tá samota už dost doliehala, hlavne to ticho, a nemožnosť sa s nikým porozprávať.

Skia

Tomas12345, náhodou je super bývať sám, ja tak bývam už 3 roky a nemenila by som. V práci som medzi ľuďmi, ale keď prídem domov, chcem mať pokoj a robiť si čo chcem, a nie aby na mňa niekto ešte spustil svoje problémy alebo zlú náladu. Takže to treba brať z tej lepšej stránky, určite má samostatné bývanie viac výhod ako nevýhod.

razdva

Tomas 123456 žijem sama už niekoľko rokov a čuduj sa svete, nepreplo mi ešte :D skor mi prepinalo prvý rok keď som to nejak psychicky nezvládala. Teraz je to super, keď si uvedomím že niesom závislá na spoločnosti iných ľudí. Ty Tomáš máš scestné názory, a vždy len zo svojho uhla. Nedokážeš pochopiť že môže byť aj iná pravda ako tá tvoja

Tomas12345

Bývať sám z toho by každému skôr neskôr preplo. Prečo si nenájdeš nejake spolubývanie, alebo sa neprestahujes k rodine ?

monicska

a to nemáš ziadne zaluby? plavanie, korcule, ist sa prejsť? ked sa nudis, mas cas na blbosti mysliet,.. najlepsia je práca aby clovek nemyslal na kraviny, najdi si brigadu este popri práci, ked mas vela energie.. aspon zarobis a jeden prijem cely si odlozis bokom..