Partnerova rodina chorobne naviazana

Príspevok v téme: Partnerova rodina chorobne naviazana
choreuztoto

Spoznala som fajn chlapa, ale jeho rodina je strasne divna. Ked niekde sme cez vikend spolu tak mu volaju, aj jeho brat. Stale ho tahaju domov na robotu. Doslova ho trhaju odo mna. Nedaju nam pokoj. Nedovolia mu odstahovat sa z domu, ist so mnou byvat inde, argumentuju tym ze ved doma velky dom, na co byvat inde. Stale ho citovo vydieraju. Vidim, ze on tym trpi, ale nedokaze sa im postavit. Co mam robit? Nechcem, neviem a nedokazem takto zit, ale jeho lubim. Co s takouto situaciou? Na buduci rok chcem ist do zahranicia zarabat, lebo uz ma nebavi z 550€ zit a platit najom. Mame obaja 26r.

jssss

tak bud pojde s tebou, alebo nie je co riesit.. chlapec by sa mal spamätať že ma svoj život a nenechať sa využivať...

Slobodna

Nemozes urobit nic. Mal by to urobit on, ale pre seba, lebo nikdy nebude zit vlastny zivot, ale zivot svojej rodiny, za co si ho nikdy nebudu vazit, prave naopak. Vazia si tych, ktori maju odvahu ist vlastnou cestou, zit vlastny zivot a odist. Z tych sa idu pokakat, tych, ktori sa obetuju beru ako samozrejmost a tak sa k nim aj spravaju.

RunAway

Chlap,ktory sa nedokaze sam za seba primerane postavit sa do vazneho vztahu nehodi.Vykasli sa nanho a najdi si niekoho ineho,lebo toto budes stale zazivat ak aj sa to nezhorsi.Dnesni mladi chlapi su poniektori strasne ovplyvnitelni rodinou bez zmyslu o sebapresadenie,cakaju,ze zena ich bude vo vsetkom chapat a iniviativu rieseni robit ona.Cest vynimkam.