Preco sa ludia bozkavaju?

clooo

Na túto otázku nepoznám odpoveď, nakoľko som za viac než 49 rokov môjho života neokúsil, aký je to pocit bozkávať sa. Pevne verím, že raz sa aj na mňa šťastie usmeje, príde na tento svet (možno už na svete je) nejaká normálna žena bez prehnaných nárokov a bude mať záujem aj o obyčajného muža, akým som ja.

Tutanchamon_xD

Ja v živote ale nemám šťastie na vzťahy, takže to bude aj tým, že mám smolu aj keď som sa snažil. Proste na to kašlem. A dar od boha veruže nemám, že viem ženy zaujať písaním a vieš prečo ? lebo som nikdy žiadnej pri písaní neklamal. Keby tak veľmi chcem zaujať, tak jej také veci popíšem, že by ozaj išla po mne ale proste mne to z duše nedá nejakú klamať. Preto som aj veľakrát pre ne nezaujímavý, neslaný a neodpíšu veľakrát. Nerád klamem ak si s niekym chcem písať ale raz ma napadlo, že nejakej napíšem a toľko veci jej nakeciam, že ako by sa ku mne správala a ako by ma brala ale nedá mi to urobiť to.

Kontrol0r

Tutanchamon_xD - ale sú aj také čo sa z toho "najedia". Poznám zopár také aj keď je pravda, že už sú zadané ale sú. Ale na nete na zoznamkach ani v meste na disko, ani na drinku v bare ich nenájdeš. To už je niekedy aj o šťastí. Poznám aj také čo sú free ale sú dosť utiahnuté a asi sa tiež boja niekoho si nájsť a tak . No zložitá vec to je :D

Na tie čo ty nechceš treba mať inú povahu, ja mám kamoša čo s babami vie tak písať že ešte aj zadané idú po ňom. To je podľa mňa daná vec už pri pôrode takýto talent :D

Tutanchamon_xD

Kontrol0r veci okolo vzťahu sú síce pekné ale to všetko nejako ide okolo mňa, keď vidím, že akých chlapov baby v mojich rokoch chcú. Už som to písal minule a napíšem to znovu. Žiadna baba sa zo mňa "nenaje", že k nej budem pozorný, milý, ústretový a budem si ju vážiť a myslieť na ňu. Nemám to, čo dnešné baby od chlapov vyžadujú. Takže nie, nechcem dievča, lebo viem a som si na 100% istý, že skôr či neskôr by mi dala košom. Nechcem byť konečne šťastný a potom padnúť na hubu. Radšej budem sám a je to vždy lepšie ako byť zase sklamaný a byť tam, kde som bol.

Tutanchamon_xD

Nie je nič viacej sexi ako keď ti dievča rozdáva vášnivé a rýchle bozky. Keď vaše jazyky splynú a bozkávate sa dlhé minúty pritom ju držíš rukami za líca alebo za pás. Popri tom jej povieš, že ju miluješ alebo, že ťa veľmi vzrušuje. Tento pocit som naposledy zažil už viacej rokov dozadu. Popravde ak mám byt úprimný, už ani neviem ako chutí taký bozk a aký je to pocit.