ahojte ludkovia kolko zarabate v It sektore?
platy v IT kolko zarabate?
linux administrator 700 e
A taka otazka.. Ako sa stat ITckarom? Potrebujem skolu alebo stacia kurzy? Su vobec kurzy k niecomu dobre?
Softwerovy tester na zivnost v Ba 4000-5000 mesacne (projekt pre zapadnu Eu)
Ja už tiež pracujem v IT sektore, na diaľku cez počítač, ako vrátnik, ale za tie tri mesiace som sa ešte nedostal do plusových hodnôt, žiaľ, len do mínusových hodnôt (menšie škody). Nie, každému sa šťastie otáča len čelom, ku mne čelom, k Ivanovi chrbtom!, ku mne čelom, k lesu chrbtom!, kde som to?, halo?, ou, tam si Divočina?, neviem, čo robiť, šťastie je ku mne stále otočené chrbtom, nuž, len aby toho neoľutovalo, len aby toho neoľutovalo:-)
15 eur/1 hodinu. Problem je ten, ze sa neviem prinutit pracovat ani tych 8 hodin. Radsej prijimam ine zakazky, ako tuto, trvalu. A tam je to rozne, lebo tam to mam tak, ze urobit nieco a plat mam za dosiahnutie ciela. Ten sa niekedy dosiahne za kratsi, inokedy za dlhsi cas.
Živnosť. Každý mesiac inak, raz menej, raz viac.. Ale priemer cca 3000.
Momentalne zarabam okolo 1700-1900e ako SZCO
Doctor Who som pozeral tusim pred 8-9 rokmi, este na zakladnej a pisal som nazov fimu spamati. nezvyknem googlit, ci si pamatam presne doslova, okrem doctora som opzeral aj ine animaky po anglicky, zakazdym, ked som to nenasiel uz pokracovanie iba v anglictine
naivny, serial Who are you, Doctor? si asi myslel Doctor Who...
aspon si to overuj cez google ked uz pises take krasne rozpravky.
programátor pre väčšiu firmu v BA, prax 14 rokov, 4800 € na živnosť (na klasický pomer by to bolo asi 3000 €)