Prečo sa ludia s takou oblubou strkaju do zadku bohatym?

Príspevok v téme: Prečo sa ludia s takou oblubou strkaju do zadku bohatym?
sssssd

Poznate to zaliečanie. Ooo si taka krasna, brutalna, užasna, dokonaly, šikovny, uzasny, top atd atd atd.

Kopa srdiečok a smajlikov k tomu. V poslednej dobe to vidim najma na socialnych sietiach ako je fb či ig. Tam to je velmi vidiet. Ja neviem či som divna ja, ked sa takto ludom nepcham do zadku. Nezvyknem pisat či hovorit niečo, ked to tak nemyslim. Su to ti isti, čo im potom zavidia a ohovaraju ich. Tak načo to divadlo?

Pozrime sa napr. na taku Plačkovu. Pseudocelebrita, zviditelnila sa v nejakej reality show, plastikami, nahym videom s olejom a mužom, čo žije zo zničenych životov inych (byty na eskort), potom jej už život čo ma teraz zabezpečili v podstate hlupaci čo sa jej na IG strkaju do zadku.

Nechapem tychto ludi. Vzdy ked sa niečo stane, hraju sa na slusnych a moralistov, pritom maju uplne zvratene hodnoty a obdivuju načančane prazdne schranky, ktore si tu načančanost vybojovali na utrpeni inych alebo hluposti inych.

Zrejme si myslia, že z toho strkania im nejake € pošle alebo aky to ma vyznam?

Teraz mimo Plačkovu. Robiť podvody dnesna spolocnost nazyva šikovnostou. Ak je niekto bohaty či ma moc, hoci každy vie, že nečestne, či dokonca vdaka vraždam a velkemu utrpeniu inych, aj tak ich obdivuju, chvalia, zbozstuju, davaju na piedestal a proste velmi vnimam ako sa im pchaju do zadku či snažia sa ich napodobnovat.

Nie Plačkova, nie podvodnici či mafiani (lebo oni su len obete), ale ti ludia, ta spoločnosť, čo ich obdivuje a stavia na piedestal, sa mi hnusia. Čo si o tom myslite vy? Aky mate postoj k takym ludom? A ak patrite medzi nich, prečo to robite?

Clubb

Ďakujem za príspevok.
Hm, si mi trochu nahral/a. A poviem prečo ďakujem.

Keďže neviem, kto Plačková je, dal som si ju do Googla.
Zbadal som tvár. No a zistil som, že so o tejto osobe čítal niečo v novinách, tušim že to je modelka či čo a že sa jej darí.
Nazvala si ju NEMORÁLNOU. V živote som ju nepočul rozprávať, ale prečo som si ju zapamätal?
Stretol som totižto jednu osobu, ktorá má takmer identické črty tváre.
A to naživo. Bola asi tak pekná ako Plačková, ALE V SPRÁVANÍ BOLA ODPORNÁ, HNUSNÁ, NESLUŠNÁ a POVRCHNÁ. A ja sledujem ľudí už dlhší čas a všimol som si, že ľudia s podobnými črtami ako plačková proste môžu byť takí. Chcem tým povedať, že sú v tom GÉNY.

Ona bude priťahovať pohľady mužov, ale zároveň bude taká aká bude.

Ale ty sa pýtaš, prečo tí ľudia hlasujú za. Jednoducho preto, že oni si nevšímajú pozadie, čo za tým je. To zaujíma len málokoho. Morálka je niečo, čím sa väčšinou oháňame, keď sa cítime dotknutí, ale keď ti je niekto proste aj napriek tomu "sympatický" dáš mu like. No ty si zrovna z tých 10% ľudí, ktorí to neurobia.
A na tomto istom funguje aj politika. Ľudia hlasujú za to, kto im je sympatický a sú ochotní nevidieť čo za tým je.

Ešte jedna bava sa na ňu podobá Nicky Minaj... Ktovie aká je ona, čo sa týka morálky. Keď niečo nájdeš v Angličtine, daj sem :)
m.youtube.com

Tiež som si všimol, že takíto ľudia zvyknú mať aj tetovanie. Má ho Plačková aj Nicky Minaj

Tým netvrdím, že všetci ľudia s tetovaním takí sú.

podlamna

Vies co je sranda? Ze ak by taki ludia neboli, tak su bohati v zadku, lebo kto by okolo nich skakal... Ja vylozene odmietam robit pre zbohatlikov a podvodnikov. keby boli vsetci ako ja, tak by bohatym boli peniaze na nic.
No a preco sa im pchaju do zadku? Lebo to su ludia, ktori by urobili to iste, ak by mali na to odvahu a mozog. Tiez by podvadzali a kradli, len to nevedia, tak aspon ich obdivuju. Ale to iste mas aj v politike, ludia volia vylozene spinavych ludi, lebo drviva vacsina Slovakov je taka ista. Nezniesli by cestneho poctiveho cloveka na cele nasho statu, lebo by sa citili trapne a zahanbene, ze oni nie su taki isti...