Ako najst dominantneho muza pre par?

Príspevok v téme: Ako najst dominantneho muza pre par?
Labutka123

Ahojte. S partnerom sme spolu velmi dlho a velmi sa lubime. Obaja sme vsak sibmisivny a v sexe si to velmi neuzivame. Tak nas napadlo ze by sme chceli vyskusat niekedy niekoho dominantneho a potom nas napadla taka sibnuta vec ze skusit to naozaj. A tak sme sa rozhodli ze dame tomu sancu. Obaja mame rovnaku predstavu.. dominantny muz. Preco ja to je asi jasne a on... Nie je gay... Akurat by to chcel vyskusat. A tak teda hladame dominanstenho muza ktory by sa bol ochotny zapojit do trojky k nam. Viem ze ho tu asi nenajdeme ale aspon poprosim o radu kde takeho cloveka najst. Obaja mame 20 :) dakujeme!

cista laska

Skutočná láska je exkluzívna. To znamená, že sme len dvaja, len ja a on. Ja ľúbim jeho a pre neho zabúdam na iných, vzdávam sa všetkých ostatných mužov; on z lásky ku mne si volí zo všetkých žien mňa jedinú, kvôli mne sa vzdáva všetkých iných žien. Každá ďalšia osoba je v skutočnom láskyplnom vzťahu navyše!

Ak milujem, chcem patriť milovanému a iba jemu. Milovaním s ním mu vyjadrujem lásku, ktorú k nemu cítim v srdci. V posteli je tretí navyše. O čom by bol sex v trojke s nejakým cudzím mužom? O láske? Nie, trojka nie je o láske. Veď v skutočnosti šliape po láske, po intimite dvoch, ktorí sa vraj milujú. To intímne medzi nimi je ich spoločné tajomstvo, ktoré si uchovávajú. To intímne medzi nimi nie je pre cudzie oči (na pozeranie), nieto ešte, aby do svojho intímneho spoločenstva volali niekoho cudzieho a mali s ním sex. Mať s niekým sex totiž znamená povedať mu telom: som tvoj/tvoja do smrti. Preto patrí sex do manželstva, kde si pri milovaní dvaja hovoria telom to isté, čo si aj v srdci myslia: som tvoj/tvoja navždy. V manželstve sa odhaľujú pred sebou úplne, odhaľujú si navzájom nielen duše, ale aj telá.

Pri trojke s dvoma mužmi tak žena telom hovorí obom: som tvoja, čo je klamstvo. V tej chvíli v skutočnosti nepatrí v srdci ani jednému z nich. Aj keby mala s tým druhým sex len pre pôžitok, je prvému neverná a druhého len zneužíva, kradne si z jeho tela sebecky pôžitok pre seba, a to pred očami muža, ktorého vraj miluje. Toto nie je láska, ktorá má v úcte druhého. A ako môže láska milovať jedného a zároveň dovoliť, aby mala pohlavný styk s dvoma mužmi súčasne na rovnakej posteli? Toto je zrada lásky. Navyše, žena sa úplne odhaľuje pred niekým, koho nemiluje a má s ním sex len pre dosiahnutie sexuálnej rozkoše, čím sa žena ponižuje.

Navrhnúť trojku vlastne znamená povedať svojmu milovanému/milovanej: ty mi nestačíš. Niečo ti chýba a čo nemáš, to idem hľadať u druhého. A či to nájdem, budeš môcť sám sledovať v priamom prenose, budeš môcť vidieť, či si to s ním budem užívať.

Toto je hrozné ! Pre toto je trojka úchylkou. Navyše, logicky jeden z partnerov musí mať pri nej sex proti prírode (sex s osobou rovnakého pohlavia). Trojka lásku dvoch neposilní, skôr ju pochová. A ak dvaja uvažujú o trojke znamená to skôr, že ich láska je v kríze.

Labutka123

Sme spolu od 14. Nechapem preco by to malo byt zvlastne. Sme len detska laska, ktorej to zatial vydrzalo.
Nie je moc miest, kde sa taketo veci daju pytat. Takze som dufala ze sa najde niekto normalny kto bude ochotny poradit. Ludia su vseliaky... Aj uchylky su vseliake.. a kvoli normalnej ludskej zvedavosti este nemusime byt uchylni!