Pritahuji ma starsi muzi. Je to v poriadku?

Príspevok v téme: Pritahuji ma starsi muzi. Je to v poriadku?
Julinka80498

Ahojte. Mam taky problem, ze ma pritahuju starsi muzi. Viem ze sa to stava dost casto ale chcela by som pocut vas nazor na to ci je to v poriadku. Je to dnes coraz castejsia vec...
Ked som sa o tom s niekym rozpravala, vzdy mi povedali ze je to otcovsky komplex a ze je to preto lebo mi v detstve chybal otec. Neviem ci to tak vnimam. Je pravdou ze ked som bola mala tak otec bol alkoholik a mama sa s nim rozviedla a mala takych vseliakych chlapov(nic normalne a trvacne) ale asi ked som mala 9 rokov tak otec prestal pit a nepije dodnes. Som na neho oysna. Lubi ma.. mam s nim skvely vztah, casto sa stretavame. Dokonca lepsi vztah ako s mamou.. otec ma manzelku a mam aj nevlastnych surodencov (niesu otcovi ale prizeneni) poznaju sa dlho ale brali sa nedavno. Mam 20 rokov. Trosku labilnu povahu.. povedala by som citovo nestabilnu ale otec je snad jedna z mala osob ktorych laskou som si ista.. takze som si nie celkom ista tymto vysetlenim...
Pritahuju ma starsi muzi vlastne odjakziva... Ovela viac ako rovesnici... A v zmysle starsi myslim hocico co je 26+ ale nie kazdy starsi muz.. samozrejme ze musi z neho vyzarovat charizma a podobne.. mam vztah.. priatela o rok a pol starsieho a velmi ho lubim. Sme spolu uz veeelmi dlho a sme stastni ;) a tak ako.on obcas mysli na nejaku kamaratku tak ja obcas na nejake muza... Nic viac... Pre mna je ale zahadou oreco vzdy starsieho.. a pravidelne vo veku 40.. co by malo.byt nechutne lebo je mi ako otec... Ale ja si to s tymto nespajam.. vela starsich muzov sa mi pacilo . Ale jeden sa mi.paci skoro odkedy som vyrastla.. je to.priatelov otec.. nic by som s nim nemala.. uricte nie..jednak ma stastnu rodinu a jednak mu asi budem raz nevestou... Ale velmi ma pritahuje... Sexualne samozrejme.. vyzaruje z neho neskutocna charizma a taka skusenost . A hlavne dominantnost .. co z mojho priatela vobec... Je to podla vas chore?