triquilar

Janulik33

Ja som uzivala Triquilar 8 rokov. Bola som s touto HAK spokojna. Trosku som pribrala ale inak v pohodke. Kramy som mala tiez presne ako hodinky. V januari som bola na preventivke na gynde po roku. Gynekolog mi poradil zmenit Triquilar za inu HAK. Mam 33r. a na moj vek je to zbytocne prilis vela hormonov. Tak mi poradil prejst na Sunyu - rovnaky ucinok, menej hormonov. tak ju od januiara uzivam a som s nou spokojna. Aj som schudla :)

MackaVoVreci

ahoj. ja som uzivala triquilar cca 3 roky a bola to zatial najlepsia HAK. traz mam kvoli inym zdravotnym problemom chloe, ale to mi vobec nepomohlo, len sa pridali dalsie negativne prvky. doktorka mi odporucila novinku qlaira, ale ked mi ani ta nepomoze, pojdem si vydupat spat triquilar. nic mi z neho nebolo, ziadne vedlajsie ucinky, nepribrala som a menstruaciu som mala ako hodinky.

ivulka

ahoj.ja som triquilar uzivala 6 rokov a po porode este 3 roky...bola to velmi dobra antikoncepcia.po cileste som pribrala 8 kil a po triq nic dlhe roky.bola som nadmieru spokojna.

heluša

mne triquilar predpisal lekar, som s nimi spokojna len ma trapi moja menstruacia...mam ju strasne slabu skoro ziadnu a to neviem ci je dobre

macaakova

no ja som triquilar užívala niečo vyše roka...najprv bolo všetko v pohode,ale asi dva mesiace predtým ako som ich vysadila,som pribrala asi 10 kilogramov,mala som neovládateľnú chuť na všetko jedlo,najma na sladké...no otras,ale teraz uz beriem zasminelle a vsetko je o.k....zatial:)

xxx1

ja užívam triquilar asi pol roka ale tiež som s nim uplne´spokojna..zlepšila sa mi pleť ( žiadne vyražky) nemasneju mi tak rýchlo vlasy, ale jedno ti poviem ak sa chceš podla niekoho riadiť či ho máš začať užívať alebo nie tak to nerob daj nato čo ti poradi gynda, lebo nie každemu triquilar sadne..