Strata pamäte

Príspevok v téme: Strata pamäte
erika_24

Ahojte. Mám 24 rokov a v detstve prekonala som slabšiu epilepsiu. Mám stále problémy s pamäťou. Príklad: idem ráno z bytu, na chodbe sa otočím, či som zamkla.Alebo jednoducho zabudnem, čo bolo pred minútou. Zoberiem si mobil, že si idem cez google niečo nájsť, pustím internet a neviem si spomenúť, čo som to chcela. Takéto veci sa mi stávajú každodenne. Prosím vás o radu. Máte niekto podobné skúsenosti. Ďakujem

orol1

s tym pustenim internetu to aj ja tak mam, byt tiez, ale to ma netrapi, nepovazujem to za problem, ze strata pamate

Marosko-n

Zlatá duša, ja keď myslím na veľa vecí naraz ,alebo mám problémy,naraz aj viac problémov, tak o mladi aj tri razy sa vrátim skontrolovať či som zamkol. Alebo prídem do dielne a neviem čo som chcel, Alebo pošľu ma po soľ do skladu a ja sa čudujem čo v tom sklade hľadám. Ale keď postojím a spätky porozmýšľam načo som tu , tak mi to vybaví sa čo som chcel.
To je normálne ,že človek myslí na niečo dôležitejšie a zabudne čo menej podstatné chcel. Človek by mal byť dôslednejší a nemyslieť na veľa vecí naraz !

Pag

Treba si precvičovať pamäť, áno, to áno, prepisovaním cudzích slovíčok, my, v mojom gete to takto praktizujeme, aby sme boli vždy bystrí ako rybky bakelitky. Učíme sa už aj zo skrípt, vysokoškolských, keď nemáme čo robiť, čo je pravda. Ja nemám problémy s pamäťou, ja nemám problémy s pamäťou, aj nedávno sme boli na dovolenke, ale kde, ale kde? Maťo, ako sa volá tá kvet, čo má také tŕne? Ruža? Áno, áno, áno, Ruženka, kde sme to boli na tej dovolenke?! Aha, už viem, aha, teraz to už viem, teraz to už viem, teraz to už viem, teraz to už viem, teraz to už viem, Dobre už to vieš, pre boha! Ta kde? Neviem.

Otec54

Toto iste ma aj moj 24 rocny syn a to nic take vazne v detstve neprekonal, max slepak.
Ja vobec z neho nechapem, same prusery, nic si nevie zapamatat, takmer vsetko popletie, zabudne, v nicom sa na neho neviem spolahnut. Studuje na VS, ale tam sa aspon z tych pruserov nejako vzdy dokaze vykecat. Podla mna je to takym nezaujmom o veci, lahostajnostou a myslenim na nieco ine.