Miluje ma vobec ked...

Príspevok v téme: Miluje ma vobec ked...
zena24

Zdravim, chcem sa spytat, ak sa bozkavam s priatelom mam zapajat do bozkavania aj jazyk? Ano mam 25 rokov a takuto otazku lebo je to moj prvy priatel tak blbe poznamky si nechajte u seba.
Totiz ked sa bozkavame on vobec do toho nezapaja jazyk a ja sa snazim ten jeho najst a vychutnat si ho ale on ho kdesi schova a vobec ho neviem v ustach najst.
Kamoska mi povedala ze znamena to ze ma nemiluje lebo ma vasnivo nebozkava a berie to len ako hrane bozkavanie ako hercov ked hraju vasnivu scenu vo filme. Ze zalubeni sa bozkavaju jazyckovo a ten moj ma asi nemiluje lebo jazyk vobec nezapaja. Je to pravda? Preco ma bozkava len usstami? Pozname sa necele dva mesiace. A on stale len usta zapaja a jazyk nic. Ma 36 rokov a je to jeho treti vztah takze skusenosti ma.
Otazka teda znie, miluje ma vobec?
Jeho sa nebudem take pytat lebo je obcas urazlivy a vybusny :-D

zena24

Ale on mi neublizuje, on je vybusny ale to len tak ze si ponadava a pokrici. Ale to je asi kazdy taky ked aa nieco nedari ci ma zlu naladu ci nie?
Pani Janka a teda ked ten jazyk nezapaja do bozkavania tak ma nemiluje? Bozkavame sa len perami co to teda znamena?

Lollka

Horsie ako to, ze nepouziva jazyk pri bozkavani je to, ze sa na to bojis spytat lebo je urazlivy a vybusny. A to uz v tak kratuckom vztahu. To nie je dobre znamenie.

Jana Lukacova

zena24:

Za necelé 2 mesiace ste dostala 2 varovné signály, aby ste bola obozretnejšia: jeho "jazykový" odstup pri bozkávaní a "...lebo je obcas urazlivy a vybusny :-D".

Váš priateľ má okrem viacerých skúsenosti, aj nevysporiadané problémy.

Ak by ste sa niekoho mala pýtať, resp. s niekým sa rozprávať je to práve Váš priateľ. Ak sa spolu nedokážete úprimne porozprávať, váš vzťah nebude mať žiadne základy. To, ako veľmi a či Vás priateľ miluje (u)vidíte práve z jeho správania (úprimnosti) k Vám.

Petroneta

Každý muž rozpráva ináč. Niekto jazyckuje a spraví ti oral, aj keď sa vidíte prvýkrát v živote. Iný bozkáva len okrajom pier kol dokola a pritom ta môže mať rád. Snaz sa prehĺbiť vzťah prostredníctvom rozhovoru a výletov. Je smutné, že bozkávanie, ktoré ma byt prejavom lásky v tebe vyvoláva nedôveru. Pokiaľ spolu ešte nespráva te, tak s tým ešte počkaj, kým mu budeš dôverovať. Ci ta miluje? Obidvaja sa len spoznávate.