hladam vojaka/ policajta

Janka34

Ja som z Bratislavy a ty? Mozem sa opytat aky mas vek?
Neviem si normalne predstavit ako by taky vojak alebo kuklac bol skriknuty alo maly chlapec vlastnou manzelkou:))

Policajt32

Janka, ja som zazil, ze povysovali kolegu, boli si chalani sadnut v krcme a prehnali to, ze prisiel rano domov - 3 kolegovia s nim isli domov, aby dosvedcili jeho zene, ze sa iba opil a neboli za babami. Tak ich vyziapala vsetkych na chodbe, ze sa citili ako mravce :)
Opytaj sa nejakej manzelky policajta, nech ti povie ako to je s nim v manzelstve.
Ty si odkial?

Janka34

Policajt: to si mi uplne zmaril moje divoke predstavy o tom ako to maju policajti a vojaci, :)) policajta som si predstavovala ako poloboha ktoremu sa kazda vyvolena ktoru si vyberie podriadi, a ona mu splni v sukromi cokolvek co si on povie, bez reptania:)) , to je moj sen, neviem ci to je normalne ci som az velmi poddajna:))

Policajt32

Ja skor zaposobim v civile, ver mi :)
Vies v dnesnom svete uz fyzicka a svaly nie su dobre, lebo ak toto niekto ma, riesi konflikty silou a naschval aj maly problem eskaluje, aby doslo.ku fyzickemu stretu, kdezto vzdelany clivek radsej ustupi a riesi to slovne alebo utekom. Nie je dobre mat doma svalovca, ktory skonci v base, lebo nevie civilizovane riesit problem. Ja sa s tym denne stretam a hlavne u tych, ktori su v posilke pomaly kazdy den.
Co sa tyka kondicky, ano, mame ju o nieco lepsiu ako bezni ludia, ale nic moc, nase previerky su len nejaky pomerne kratky beh, plavanie, zhyby... a to hravo prekona niekto, kto sportuje denne, videla si Fica, ako preklukoval chalanov dokonca z utvaru specialneho nasadenia, ktori maju tvrdu fyzicku - tym chcem povedat, ze ak niekto chce, hravo nas tromfne. A pozri si video Tiefenbacha ako zatykal tu zenu - boli dvaja a nedokazali jej nasadit puta...
Ja skor naozaj obdivujem ludi u nas v kancelariach, su v bezpeci, teple, nik si na nich na ulici nedovoluje, maju vyborne platy a zeny kolegyne :)
Vela z nas konci hned, ako mu vyjde nejaky vysluhovy dochodok, lebo sme mali uplne ine predstavy o tejto praci... ved mame nedostatok policajtov, chybaju ich stovky, vsak ked je to taka super praca a zeny to obdivuju, tak kde su?
Inak vsak ak mas maturu pod si to medzi nas vyskusat, tu romantiku, inak chlapi vodici po kolegyniach celkom idu, to vidim, ze z tejto strany to plati, o com pises :)

Janka34

Policajt32 to si mi uplne zrusil moje romanticke predstavy a sny, ktore som si doteraz sladko snivala a tuzila to raz v realite vyskusat..
Ale chapem urcite sa to zaklada na skutocnosti, a ze pravnik je lepsi? Ale ten nema taku fyzicku kondiciu ako policajt/vojak, to je pre zenu tiez velmi pritahujuce, mohoo by si aj nieco pozitivne poznamenat nech to neznie az tak negativne:) ako policajt na zeny neverim ze nezaposobis minimalne na prvy pohlad..

Policajt32

A co sa tyka pocitu bezpecia, tak ovela viac ta ochrani pravnik alebo niekto, kto tak zaraba, ze si moze dovolit kvalitneho pravnika. Nezijeme v prvotnopospolnej spolocnosti, tu nerizhoduje sila alebo zbrane, ale ten, kto si vie uplatnit svoje prava.
Inak tu pisem z nocnej sluzby :)

Policajt32

Polovica z nas sa doma so zenou hada a druhu polovicu zeny podvadzaju. Su radi, ak im aspon vyperu a vyzehlia vystrojovy odev. Zeny maju strasne romanticke predstavy o tejto praci. Chod si vyskusat pracovat s ludmi a pochopis. Aj chut na sex ta hned prejde. A vecer este papierovacky, hlasenia... fyzicke previerky za urcity cas a mysliet na to, ze sme neustale jednou nohou v base, lebo ja sa mam za sekundu rozhodnut, ci mozem opravnene pouzit donucovaci prostriedok alebo zbran a potom to bude rok skumat prokurator, ci som sa rozhodol spravne... potom sa necuduj, ked vidis v telke, ze policajti od nervov kopu pachatela na zemi, ked ho chytia, si uvedom, ze my sa ucime ovladat a nezvladame to niektori. Vies aky to je adrenalin a strach, najma ak maju doma male deti? Kolegovia nahanali auto v meste, isli 180 km/h a zrazu si povedali, ze sa kvoli blaznovi nezabiju a vykaslali sa na neho. A drbu nas, ak nedonesieme pokuty a potom nas nik nema rad, robia si z nas srandu, kopa vtipov na blbych policajtov, nik si tu nasu pracu skutocne nevazi, ludia su radi, ked nas nevidia. A ani sa im necudujem ak mam povedat pravdu. Kamaratov mame vacsinou len medzi sebou, lebo zvonku sa vacsinou chce niekto kamaratit iba aby sme mu nieco vybavili, ked spacha, ale teraz sa uz vsetko zaznamenava a neda vymazat iba tak, takze uz ani toto neplati.
Este mozno tak vojak na niekolkomesacnej misii by po navrate mal sex nejaky cas, ale na zakladne aj tak pustaju miestne prostitutky, lebo by ten testosterin tam nezvladli, takze aj cez gumu sa da vela chytit a su to ine bakterie ako sme zvyknuti, takze tie zeny si to potom odnesu...

Janka34

Tak to ti verim mas to narocne aj tvoji kolegovia, ale tak potom je to uz len na vasich polovickach ako vas vedia navnadit aj v situacii ze ste vycerpani po celom dni v praci, ja som si vzdy naivne predstavovala ze taky clovek je zviera aj v spalni:) a ze zeny sa pri takychto typoch maju ako v bavlnke, uz len ten pocit bezpecia s takym chlapom vie zenu rozpalit a nehovorim o inych veciach..

Policajt32

:) si predstav tu narocnost, kamarat je instruktor kuklacov, kazdy den fyzicka priprava, takticke cvicenia, sustredenia na akciu, trenovanie postupov stale dookola, vies ako to chlapa vycerpa? A mna hlavne tie psychicke debaty s primituvnymi ludmi, ktori si divokuju, su drzi, to je mozno este horsie ako tazka fyzicka praca. Som rad, ked pridem domov, lahnem.k telke a spim. Na sex skoro vobec nemam chut a aj kolegovia ked o tom rozpravame. A ked sex, tak rychlo, nech ma to moc neunavi.

Janka34

To som teda dost prekvapena, ako chapem praca policajta je fyzicky aj psychicky istotne narocna, ale ze to ma vplyv aj takto do sukromia som nepredpokladala, ked vidim tych chlapcov v kuklach v telke tak clovek si ich predstavuje aki mozu byt v sukromi gigolovia :)