Ahojte kto z Vás si prešiel elektrošokmi?Aj vy ste po nich mali stav akoby ste sa stale nachadzali v takej polonarkoze a nic si nepamatate? Ako dlho vám trval ten stav? Dakujem.
Elektrošoky
Pag - Tuším si si zmýlil tému.
Áno, ešte ani prázdniny nezačali (až od zajtra) a deti sa už teraz nevedia spratať do kože (viď. soko).
Soko: sa uvedom a spamataj sa co tu pises, nie ste mi povinni nic hovorit ale za to ma tu nemusis ani urazat sa zamysli trochu nad sebou a nad tym co tu pises.
Vieš čo bella, aspoň teraz v Decembri toho nechajme, toho malomeštianského zmýšľania. Vychutnaj si tie pekné energie, ktoré na teraz máme a j.e na to. Tárať dve na tri vie každý. Ja som už vyhral N. cenu za mier, svojim spôsobom, ale vojnu za vedenie vojny už vyhrať nechcem, toto mi do Mojej zbierky zvadlejch rúži nechýba. Ja si už aplikujem el. šoky sám, mám takú čiapku a keď mi je.e, tak si pustím pár tísic voltov, pre osvieženie mysľe. Som zničený ako Hirošima po vhodení at. bomby. Každý chce prežiť. Treba začať rozmýšľať a nielen brať peniaze ako nejaký satansky mamonár. Vyzývať na súboj celé Peklo na teraz nemienim, aj tak by som vyhral, takže to nechajme tak. Mám vás rád, Grand L´amour.
uplne ti to vymlelo mozog ty netykavka prastena
nie sme povinni ti nic hovorit, co sme mali my
ErmeralD - Z jeho otázky cítim pochyby a trochu aj výsmech. Preto som takto reagovala.
To som zase ja, niekto zneuzil moj profil, to s tou retardaciou som nepisala ja.
Kikus999 a kolko krat si bola na tych sokoch?Ako ti to mohlo tak znicit pamat, co som sa docitala tak pamat by to takto nicit nemalo, malo by to ked tak ovplyvnit len kratkodobu pamat.
Gegege ale co ked ja ten stav polonarkozy mam aj po zobudeni a niektore veci si pamatam len tak matne.
ErmeralD: my sme sa do neho neobuli len som chcela povedat , ze ja som tu ta co sa pyta a to preco som bola na elektrosokoch nie som povinna vysvetlovat.
Trpela som dedinskou retardáciou a nezamestnanosťou.
Tak to ma byt - mas sa nachadzat v polonarkoze a podla moznosti by si si nemal nic pamatat.
Preco ste sa do neho tak "obuli"? Ved nepovedal nic zle, iba to, ze indikacia spankovej liecby sa nedava iba tak.
Kontrol0r - Uber trochu. Nemusíš byť taký zvedavý. Aj keby mal/a "len" silné depresie, niekomu tie tvoje túry, záľuby, zmeny myslenia atď. nepomôžu.
Viem, že chceš pomôcť, no to, čo radíš, každému nepomáha a musíš sa s tým zmieriť.