v manzelstve necitim MY, iba ja a ty

Príspevok v téme: v manzelstve necitim MY, iba ja a ty
sisinnka

nechapem mojim pocitom, trva to uz 3 roky, sme manzelmi 3 roky, pred tym sme boli spolu 15 rokov, spolocne deti nemame, vlastne mame, neziju s nami, ukoncuju skoly a byvaju samostatne.

cele roky som bola stastna, a citia som MY,
zmena zacala, ked manzel zacal pred styroma rokmi karierne stupat, vela robi, udajne pre nas,aj ked ja z toho nic nemam, no v ramci prace, aby si udrzal pracovne timy, zacal sa venovat aktivitam, ktore nie su pracou, ale stmeluje jeho tymi. to znamena vecerne pivka, rybacky, polovacky strelnice, motorove clny, na to vsetko si spravil povolenia, udajne, ze mu to nepriamo ovplyvnuje pracu, no ja som uz na pokrraji rozvodu. O nicom pred zacatim tychto kurzov so mnou nediskutoval, len mi oznamil, ja som s nim tieto kurzy nemohla robit, aj ked som chcela, ale on nechcel, vyhovaral sa stale na pracu, a ja ho zacinam nenavidiet. Neznasam polovnikov, on si kupil brokovnicu, vzduchovku, zbran, neznasam nasilie, on sa zacina dorovnavat snobskym supermanom, vsetko ide do jeho celkoveho casu cez den aj po nociach, a ja kaslem mu robit doplnok po veceroch a na dovolenku, kedy si chce na mna vyhradit cas, kaslem, na darceky, ktorymi by chcel vykompenzovat jeho drahe hracky a vyletiky, ktore ho stoja jeho zaluby, a pivka s kamaratmi, nechem od neho nic, nemame ziadne spolocne aktivity, ani spolocnych priatelov, ja mam mojch, on jeho, kazdy si zije sam, a mam uz dost osamelosti, a on mi nadava, ze som sibnuta, ze nas rozbijam, nie, nie nie, nech sa zadrhne s jeho konickami, pracou , kamaratmi, jeho darceky nech da kamaratom, ucty si platime kazdy zvlast, len ma to boliiii

zacinam nenavidiet jeho zivotny styl, a on sa cuduje, ze som nespokojna, odmietam mu robit ozdobu na jeho stretnutiach, nechodim s nim na vecere, neznasam to, a on sa potom na mna uraza a ponizuje ma, ze som chora

a on taky dokonaly, vsetko robi perfektne, len netusim, co mam z toho ja, co mame spolocne, lebo zradlo na veceru nepokladam za zazitok, a v jeho nabitom programe chce doma uz iba pokojnu rodinnu atmosferu so zenuskou s usmevom 7.

milujem ho, ale uz mu kaslem, uz utekam z domu, neznasam to tu, som zufala, ale takto zit nechcem

Ute

" a on mi nadava, ze som sibnuta, ze nas rozbijam,"
Hmmmm, potrebuje ťa. Ak už pre nič iné, tak preto, aby vyzeral v očiach iných ako "dobrý". A preto neváha použiť→používať násilie. A od tohoto je už iba krok, aby tvoju bolesť on prežíval ako svoj pôžitok. Pozor, ty už si prestala byt človek.Ty si už zostala byť iba výrobný nástroj osoby, ktorá sa vydáva za tvojho manžela.Ktorý ťa potrebuje na to, aby vyzeral na prvý povrchný pohľad skvelo a možno ešte na naplňovanie svojich potrieb.Určite si už neni svojprávna, samostatná bytosť (aj v manželstve by totiž ľudia mali byt samostatní).Ak ti nadáva, že si šibnutá a že vás rozbíjaš - tak áno, máš jednu jedinú možnosť: rozbiť vás celkom a ísť žiť svoj vlastný život. Lenže on ťa len tak ľahko neprepustí.