Zakrivený penis smerom nadol

Príspevok v téme: Zakrivený penis smerom nadol
LKW

Dobrý deň.
Ako už z názvu témy napovedá tak mám zakrivený penis smerom nadol. Zakrivenie nie je nejaké veľké a neobjavuje sa v jednom mieste ale penis je zakrivený po celej dĺžke (predstavte si banán)
Môj problém spočíva v tom že pri sexe ak sa dostanem viac von a som v partnerke len špičkou a chcem ísť dnu tak penis sa začne ohýbať. Je to nepríjemné a rušivé. Jednoducho akoby penis kvôli tomu ohybu nemal oporu prípadne nemal dostatok krvy v sebe. Neviem. Mám pláne navštíviť urológa a prebrať to s ním ale ešte predtým by som bol rád či sa niekto stretol a niečim podobným a ako sa to riešilo alebo kde bol problém.
Úprimne nemám predstavu ako sa niečo také rieši a bojím sa či to nemusí byť riešené chirurgicky.
Ďakujem za prípadné odpoveďe

Krivac34

Ja mam zas penis ohnuty presne naopak, smerom nahor. Ja som si to nikdy nevsimol, lebo pri pohlade zvrchu vyzera byt rovny a ja som si ho nikdy nejako nepozeral, ale upozornila ma na to prva partnerka. Tym zakrivenim ale robi babam orgazmy bud pri klasickom misionarovi alebo ked je baba na mne. Akoby asi dosiahol bod G, neviem, ja si to tak vysvetlujem. Vsetky baby doteraz mi povedali, ze mam uzasny penis, ktory robi orgazmy.
Ja sa obavam, ze tebe pomoze jedine chirurg, ale zascten zakrok mozno bude iba v lokalke a iba minimalny.

petroneta

môj muž mal tiež tak penis, nehovoril, že by mu to robilo problémy, neriešili sme to. V poslednom období sme síce mali problémy aj v intímnom živote, ale to sme pripisovali jeho zhoršujúcemu sa zdravotnému stavu, kde bolo akosi dojímavé, že vôbec ešte mal o niečo takéto záujem.