Ako si ziskat chlapa?

Príspevok v téme: Ako si ziskat chlapa?
Kaja111

Nedari sa mi vo vztahoch.Chlapi mi pisu idu po mne, pretoze som odmietava.No ked dam niekomu sancu zacnem ho chciet automaticky ho akoby odozeniem.Zvycajne ma necha.Baví ma to ked ma chlapi chcu ale vdzy ked uz dam sancu odkopnu Chcela by som vztah, lenze mam pocit ze ho nikdy nenajdem Ako si chlapa udrzat co plati Niesom akoze nejaka moc krasna no obycajna zena bohata niesom vlastne vela toho nemam rodinu mam zlu Tak co mozem ponuknut do vztahu ? Kedysi som mala vzdy dobru naladu a hlavne som vela pomahala nepodvadzala lenze bolo to malo priatel chcel viac Co davate vy do vztahu ?

Chlap73

Chlap 453 presne si to vistihol
Banásová nieje vôbec pekná skôr naopak.
Samozrejme handry,licenie svetla prejav spravia svoje.
Ale mňa by dostala proste charizma intelekt,no sebavedomie vtip
Ale to sme mi dvaja ostatný muži sú asi iný.
Ja už mam rodinu a tak aj kvalitu vidím inde.

Medea7

Neviem myslím si ze mužom sa netreba vtierat lebo také ženy sa im asi zhnusia. Najlepšie to majú tie co sú v postavení dominy. Tie vedia čo chcú ostatné ich nezaujíma si myslím.

Pag

Mala by si sa prezentovať tým, čo robíš, kde robíš, či fajčíš, piješ a podobne. Poznám jednu slečnu, gitaristku, tak dúfam, že sa k tomu dostanem, lebo som fakt unavený ako kôň. Babu s gitarou by som bral:-) Keď to nevyjde, tak na gitare už asi hrať nikdy nebudem.

Chlap453

Mna by si zaujala, ak by si bola typ Adela Banasova. Vyzor stred, ale tie vtipne duchaplne trefne slova, plynula anglina a nemcina, to ma dostava do kolien. Poznat tak taku babu s takym intelektom, tak by som hned po nej inteligentne vystartoval :)

daniela2

Chlap, keď uvidí peknú ženu, začne sa okolo nej mať, je k nej milý a pozorný. Loví.
Pri rozhovoroch zistí, či mu daná žena vyhovuje alebo nie. Niekedy stratí záujem, lebo prestane mať pocit, že má loviť, a on rád loví a dobýja.
Myslím, že proti tomuto sa dá obrniť väčším sebavedomím, skôr než k nejakým dôverným rozhovorom by malo dôjsť k žartovno-flirtovným rozhovorom... a podobne, trochu si dotyčného doberať, nechať ho o sebe rozprávať a pod. Trochu si tak udržiavať humor, dobrú náladu (tá je nákazlivá a atraktívna), no a dôvernosť nechať trochu na neskôr.