Mam biele skvrny na predkozke(nieco ako pigmentove)....a zvacsuju sa postupne.
Mate stym niekto skusenosti?
Biele skvrny na penise
Je to mykóza penisu u mužov. jak sa chcete zbavit tých červených škvrn na žaludi a popraskanej predkožky. POMOZE VAM JEDINE KREM..MultiGyn Actigel krém
dakujeme za oznamenie.
Ahojte, mám tiež problém so škvrnami, ale nie na predkožke. Skôr na mieste kde začína penis (teda nie v oblasti žaluďa). Mal som jednu a bol som aj na urológií a povedal mi, že to je obyćajná pigmetnová škvrna, ale po pár mesiacoch ich tam je okolo 5 a tá prvá sa do 2 mesiacov zväčšila. Už sa nezväčšuje, čo je trochu na úľavu. Dnes idem akurát znoa na urológiu, keďže nechcem ohroziť priateľku. Tak dúfam, že sa to konečne vyrieši.
Osobne neznasam doktorov a vzdy cakam, az kym nie je naozaj zle. Ale s takymi pripadmi ako mate vy, by som nevahal ani ja. Takze v pondelok vsetci so skvrnami pekne k doktorom, inaksa to prehlbi a az potom bude dovod na paniku.
mam na predkozke cervenu skvrnu,je to len malicke ale bojim sa toho
nevedel by mi s tym niekto pomoct?
www.livedoctor.cz
Vyvar z repiku lekarskeho, framykoinova mast. Ak sa nehambis urologa, najlepsie zajst za nim a dostabes aj akusi vodicku na macanie.
Všetkým bielym škrnám: Všetky biele (leukoplakia), špicato-výrastkovité (condylomata acuminata = papilomavírusy) sú nebezpečné lézie vlhkej kože a slizníc. Patria medzi pohlavne prenosné ochorenia (najmä papilomavírusy) a vyžadujú si neodkladné kožné alebo urologické vyšetrenie a liečbu. Na začiatku sú iba povrchovými, dobre liečiteľnými léziami, neskôr PROBLEM!
dobrý den, tak isto mám problém s bielymi škvrnami na predkožke, mám pocit že sa to postupne zväčšuje... myslím si že sú to pygmentové škvrny, je mi to nepríjemné, a chcel by som sa toho zbaviť, vie mi niekto poradiť niečo účinné ? má s tým niekto skúsenosť ? prosím kontaktujte ma na e-mail: patulQoo_BA@azet.sk
ahojte mam takyto isty problem prve sa mi zjavil na predkozke taky malicky a teraz mam aj na zaludi ... neje to moc vidno zatial len malo .. ako sa toho zbavim? moc sa bojim