Je to pedofília

Príspevok v téme: Je to pedofília
BenedickT

Dobrý vecer mám 50 rokov nemam žiadnych kamarátov, nie preto, že by som bol introvert ale som extrémne neschopný človek, väčšina psychiatrov aj psychológov mi povedalo že mám úchylku na mužov a deti.Som dosť psychicky nevyrovnaný, už od detstva mám sklony k agresivite a problémovému správaniu asi posledný pol rok trpím depresiami, najhoršie je však to, že mám pocit ako keby som počul hlasy v hlave, začalo to cez prázdniny v auguste, keď som zaspával mal som pocit, že už v akomsi štádiu polospánku sa mi akokeby v hlave ozývajú hlasy mojich rodičov otca na povrázku a iných známych... keď začal školský rok hlavne po škole mi akokeby znejú v hlave hlasy mojich spolužiakov ale cez víkend keď mám od nich pokoj to prestane, neviem možno som len ohučaný a vystresovaný, najhoršie je to,že sa vidím ako znásilňujem chlapcov reálne to nevidím ale je to taká zvláštna myšlienka,že ich oslovujem väčšinou niečo typu ako sa voláš? koľko máš rokov? atď. od začiatku si to uvedomujem, a mám príšerný strach, že by mohlo ísť o pedofíliu ktorú mal aj môj prastrýko, mám o nej už dosť načítané a som dosť veľký hypochonter, teda kedysi, keď som bol v lete s malým rómom na izbe som si myslel že som pedofíl ma svrbela koža medzi nohami myslel som si že som pedofíl fakt dúfam, že aj toto, nie je to môj výmysel, prosím poraďte.

whaaaaat

Fuj hnusný pedofil ! Byt tvojou matkou skoncíš na ulici alebo radsej nie, tam by ta to lakalo. Do basy s tebou. Skor ci neskor tam skoncis

ZEUS3

Je to sexuálna deviácia porucha v psychiatrii sa označuje F66 BenedickT mal by si sa dal liečiť spolu s pracovnou terapiou.Šibať ti môže aj z nudy ale v tvojom prípade to je aj genetická šarapata v mozgu.Si chorý tvrdia to ľudia ktorý ťa poznajú dlho preto to nevieš ani si to nepriznáš lebo sa bojíš liečby a dedinských predsudkov hlúpych nevzdelaných ľudí-alkoholikov.Ty za to vlastne ani nemôžeš ale môžeš za to že sa neliečiš.Preto keď sa pozrie na to odborný psychológ čo ty píšeš už roky a nie je to len www.zdravie.sk vo vlastnom záujme zo svojim úchylným chovaním poraď sa zo špecializovaným odborníkom.Iste ťa všetci chápu že sa takto imaginárne snažíš nájsť priateľstvá chceš sa stať internetovým vojakom no nevieš kde patríš nevieš ako by si upútal na seba pozornosť čo ty na koho čo vieš aké ty máš známosti ------tudy cesta nevede.Omyl.....nemôžeš nútiť nikoho robiť čo nechceš aby ostatný nútili robiť teba.V prvom rade sexuálna liečba 2.osvojenie si etického a spoločenského správania ako na dospelého 52ročného človeka patrí 3.Hľadanie si zamestnania každý môže byť šikovný a pracovitý a osožný.

BenedickT

Lenže ja som povyvádzal toho až až a ešte aby som povyvádzal aj toto.Možno to bude aj gerontofília keďže musím spávať v takom veku aj s matkou.Mám vyše päťdesiatky nijaký vťah ani partner.Je to v prdeli.Pracovať neviem som postihnutý mentálnou retardáciou takže len domáce práce prášenie kobercou zametanie aby sa nepovedalo že som lenivé nemehlo.Chcel som byť lekár alebo ing a teraz toto?Mal som jeden homosexuálny vzťah z jedným starším priateľom okolo 60-ky chodili sme na huby.On je tiež ment.retardovaný vela popíjal nechce ho žena že trepe hlúposti.Povedal mi že sa mu páčim tak máme taký intímny vzťah už sme vyskúšali aj análny sex ach Julik ďakujem bolo to krásne.Takže ma priťahujú aj starý muži.Je to normálne??

je to

pedofilia byva spojena s homosexualitou aj s gerontofiliou. jasne, ze by si v tom nebol sam. ale to uz urcite vsetko vies a minimalne od 14 rokov to citis.