Trápne situácie

Pag

Ale prejst s toaletnym papierom po oholeni cele mesto na biku uz je trochu funny, hoci mi to moze byt tiez jedno. Nepozeraj sa im do oci a nic ti nebudu moct naznacit alebo povedat. To o tej ruke bolo isto nie o mne, podstatny je cas, kedy som to povedal. To bolo o nich... ale ako hovori klasik: dvesto rokov vzdy zbehne ako voda.

Pag

Tie trapne situacie nemusia byt vobec o tebe, ale o tom, ze nimi chces poukazat na chyby druhych. Ked povies vtip, tak to nemusi znamenat, ze si humorista. Za to, za co ta dnes popravia, by ta o sto rokov odmenili.

petroneta

mala som 14, keď sme boli na Šírave s rodičmi. Plavky tak, aby šnúrky nebolo vidieť, a tak sa mi rozviazali a polovica hornej časti sa zo šnúrky zosunula dolu. To som bola akurát vo vode. Tak som plávala na okraj kempingu, a tam som vyšla, sedeli tam také ženy, tak som sa ich zakrývajúc si prsník rukou spýtala, či nemajú zicherku. A vtedy vyliezol nejaký mladý pán a spýtal sa ma, že čo žaba zjedla plavky.... ani na slovo som sa nezmohla, ale ženy sa ma zastali, poriadne ho okríkli, že nevidíš, že to chúďa malá má aj tak ťažké, dali mi uterák, aby som sa prikryla a pomohli mi opraviť plavky.

Antisexx

Trapasy zazivame kazdy.
Niektore vacsie niektore mensie. Ked sa mi stane traoas snazim sa na tom smiat aby ti ostatni nevideli ze ma to rozhodilo :D aj ked vo vnutri sa citim neprijemne. Ale keby sami stalo napriklad to že by mu nejak zahadne spadli saty a ostala by som nahá tak to už by som sa asi zahrabala pod zem :D

ahjaj

keď to má zmysel, snažím sa to odkomunikovať, alebo sa aj zasmiať, keď nie, poviem si, po brexite budú straty väčšie. Pred ľuďmi, na ktorých mi extra záleží sa nemám čím strápniť, lebo ma poznajú, aká som. A neznámi, nech si myslia, čo chcú, oni predsa tiež nie sú bez chyby.