Dobrý den mám 17 rokov nemam žiadnych kamarátov, nie preto, že by som bol introvert ale som extrémne sociálne neschopný človek, väčšina psychiatrov aj psychológov mi povedalo že mám aspergerov syndróm, som dosť psychicky nevyrovnaný, už od detstva mám sklony k agresivite a problémovému správaniu asi posledný pol rok trpím depresiami, najhoršie je však to, že mám pocit ako keby som počul hlasy v hlave, začalo to cez prázdniny v auguste, keď som zaspával mal som pocit, že už v akomsi štádiu polospánku sa mi akokeby v hlave ozývajú hlasy mojich rodičov a iných známych... keď začal školský rok hlavne po škole mi akokeby znejú v hlave hlasy mojich spolužiakov ale cez víkend keď mám od nich pokoj to prestane, neviem možno som len ohučaný a vystresovaný, najhoršie je to, že niekedy ako keby v hlave začujem hlas, ani ho reálne napočujem ale je to taká zvláštna myšlienka, väčšinou niečo typu ako sa voláš? koľko máš rokov? atď. od začiatku si to uvedomujem, a mám príšerný strach, že by mohlo ísť o schizofréniu, ktorú mal aj môj prastrýko, mám o nej už dosť načítané a som dosť veľký hypochonter, teda kedysi, keď som bol v lete malátny a stále smädný, bál som sa že mám cukrovku, keď ma svrbela koža myslel som si, že mám rakovinu lymfatických uzlín, fakt dúfam, že aj toto, je len môj výmysel, prosím poraďte.
Som schizofrenik?
Skús si to odsledovať že kedy sa ty to najčastejšie stáva, či ráno, večer, alebo poobede a zapisuj si kolko krát za den/týžden sa ty to vyskytuje.
Pravdepodobne to máš z tej hypochondrie, ale tak ak by to neprechádzalo tak zájdi k psychiatrovi, on ty spraví potrebné vysetrenia na základe ktorého diagnozu vyluci alebo potvrdí.
Huuu to som ja tvoj apa na povrázku ako sa ti darí ešte stále ťa živí tvoja hloupá mater??
To sa k prihovára obesený otec a hovorí ti vzchop sa ty zasratý sedliacky buzerant.