Skúsenosti s graviolou

Príspevok v téme: Skúsenosti s graviolou
GHP

Dobrý deň, z dôvodu výskytu rakoviny v mojej rodine, som sa začala zaoberať účinkami gravioly. Keďže som sa o graviole dozvedela neskoro a starkému v liečbe už žiaľ pomôcť nemohla, rozhodla som sa, že o tejto rastline zistím viac informácií, a tak aspoň pomôžem ostatným ľúďom, ktorí bojujú s touto chorobou. Na to však potrebujem reálne skúsenosti s touto alternatívnou liečbou, a preto vás, ktorí tieto skúsenosti máte, prosím o ich zdieľanie v tejto diskusii. Môžete tak pomôcť ľuďom, ktorí o tejto rastline nevedia. Ďakujem :)

Tomas12345

Len pred zopár rokmi vyšlo niekolko nevedeckých článkov o udajnej ucinnosti gravioly ktorá dokáže ničiť rakovinove bunky až 10 tisíc krát ucinnejsie než chemoterapia. Cast pravdy na tom síce bola, ale z absolutnej väčšine sú tieto tvrdenia nadnesené a konšpirátormi zavádzajuce (podobne ako vegetariánstvo).

Ziadne potvrdené pozitívne účinky gravioly na ludsky organizmus vrámci liečenia rakoviny dané neboli.

invivomagazin.sk

Potencionálny liek na rakovinu sa skôr javí v imunoterapii. V sucasnosti sa imunoterapia používa len na posledné štádium rakoviny kože, avšak jej výsledky sú pomerne dobré. Vo vela prípadoch kedy už chemoterapia v posledných stadiach nevedela zabrať zabrala imunoterapia. Problém je však ten že imunoterapia je drahá a poistovne liecnbu imunoterapiou preplácaju len niekomu.