ŽENY, OTÁZKA LEN NA VÁS! Aký máte názor na...

Batman15012019

Malinka2 máš úplnú pravdu dobre si to vystihla tím myslím že mi nohy máme chlpaté modriny všade atď ? ale ženy to je úplne niečo iné ak si myslíte že to je úchylka Budiš ale ja si myslím že to je normálne hladké ženské nohy silonky ešte na nich a mini sukňa no ako má reagovať zdravý chlap a chorý chlap ? to je teraz ťažko povedať ale ja som stymto mal veľké problémy ešte na strednej a keď som začal mávať už sex tak som nútil priateľku aby nosila krátke veci dokonca si kúpila podvezsky a vtedy som zistil že je to teda ako píšete moja úchylka keď ich mala na sebe a ukázala mi ich v meste že ich má musel som konať a zatiaľ sa ťa tuhá nezmenila a ako registrujem ono jej to tiež najprv aj druhým možno ženám príde na začiatku zvalstne nepochopiteľné ale časom sa to aj mojej páčilo že má to vzrušuje musela len tomu pochopiť a vžiť sa do tej pozície ako to muži berú na ženách a prečo ich to tak vzrušuje a určite poradím každá žena ktorá má priateľa alebo len niekoho na skrátenie času ??? tak je to pre vás drobnosť a zvláštnosť to vaše spodné prádlo a silonky a nohy ale pre nás mužov to je poklad krása fantázia dokonalosť vzrušenie a ak máte tú moc za krátku chvíľu tu chuť mužovi znásobiť tím že si kúpite niečo takéto nech je ešte viac... Tak muž začne zažívať niečo podobné ako keď bol dieťa a dostal tú najkrajšiu vytúženú hračku ktorú chcel

Malinka2

Tak môj mi povedal, že ho najprv zaujmú na žene nohy, hlavne čo sa týka lýtiek a chodidiel a snažila som sa to nejako pochopiť a áno, uvedomila som si, že on má nohu chlpatú a aj plochú, ale ja ako aj mnohé iné ženy proste okrúhle hladké lýtka a chodidlá mám normálne s klenbou, takže asi je to proste príťažlivé pre niektoré typy mužov, ale tiež mi pripadá zvláštne, že dokáže odhadnúť a zvažovať aj dlžku, tvar prstov a podobne.... a páčia sa mu aj silonky, ale to tiež je hádam normálne, veď ženská bielizeň vrátane siloniek je predsa pekná, vidí každí :-)

Zo začiatku mi skoro stále hladkal nohy, teraz sme už spolu dlho a časom to normálne prirodzene upadlo (postavou, váhou som rovnaká). Takže príde mi to už aj celkom pochopiteľné ten záujem mužov o túto časť tela, ale vždy si rada čítam, ak sa k tomu nejaký muž vyjadrí z jeho pohľadu.
Lebo môj mi aj povedal, že na mňa spočiatku stále myslel najmä kvôli nohám a tak mi to vtedy prišlo také povrchné, ale inak rozhodne povrchný nie je, len my ženy niekedy nevieme dosť odhadnúť aké sú pre vás vizuálne dojmy dôležité a myslíme, že ste sa hneď zamilovali do nášho srdca alebo čo :-)))

Hooohav

Nechapem preco by malo byt na tom nieco zle, vsak kazdemu sa nieco ine paci a nikto nemoze za to co sa mu paci. Taketo blbky ako to tu komentuju mam najradsej, hraju sa tu na nieco a pritom nemaju ani frajerov a vyplakavaju do vankusa ze ich nikto nechce, hlavne ze ony nechcu niekoho kto by im bozkaval nohy. Ach baby baby. To vazne keby vam chalan sedel, bol by sympaticky, mudry, vtipny, zabezpeceny ale chcel by vam bozkavat nohy tak by ste sa s nim rozisli?