Neviem ako vám opísať môj problém, som bisexuál, mala som sex už aj s mužom aj so ženou. Teraz asi rok nič. A vôbec mi to nechýbalo, veľmi som na to ani nemyslela. A úplne si viem predstaviť život bez sexu... páči sa mi bozkávanie, objímanie sa, túlenie sa, ale myslím že sa mi viac páči láska toho psychického charakteru ako fyzického. Myslím tým, že tu niekto pre mňa je, že ma ľúbi, podporuje ma, smejeme sa, chodíme spolu do mesta, do kina, na večere, dlhé úprimné rozhovory, to že spolu takto trávime čas sa mi páči oveľa viac ako nejaký sex. Je tu niekto kto to cíti podobne? A rád by sa porozprával?
Som asexuál?
Andrejka, dam ti krasny luxusny Mercedes, napisem ho na tvoje meno, bude uplne cely tvoj, budes si moct do neho sadnut, pohladit palubovku, volant, pocuvat v nom hudbu, ale nikdy ho nebudes moct nastartovat a previezt sa v nom. Suhlasila by si?
Vies, mozno najdes chlapa, ktory pri tebe nejakym sposobom vydrzi, lebo bude dufat, ze ta zlomi alebo bude tiez asexual, ale nikdy nenajdes take to plne naplnenie vztahu, vzdy to bude na urovni lepsieho kamaratstva a ten chlap moze vzdy stretnut zenu, ktora mu naplni dusu uplne so vsetkymi potrebami.