Ako si najsť niekoho

Tomas12345

NeznamyTHM1986 :

Aj medzi knazmi sa najdu taký ktorý sa nedokážu v určitej chvili zdržat. Väčšina knazov ale dokáže zvládnut celibát po celý svoj život.

Tutanchamon_xD

basiia792 mám taký pocit ako keby si to už vešala na klinec. Si mladá baba, tak prečo už rozmýšľaš na tým, že či sa dá celý život žiť bez chlapa, sexu, vzťahu ? Skôr či neskôr na nejakého určite narazíš a možno si padnete do oka.

Ak si dievča, ktoré rado chodí do spoločnosti a chod sa zabávať alebo chodí na nejaké podujatia, kde je veľa ľudí a si spoločneský typ a rada spoznávaš nových ľudí, tak určite na nejakého narazíš. Ak si domased ako napríklad ja, tak len ťažko si ťa nejaký všimne.

Samozrejme sú tu ešte staré "dobré" zoznamky ale všetci dobre vieme, že akí ľudia na také zoznamky poväčšine chodia. Nepovedia pravdu a veľa vecí zataja alebo si hľadajú len chvíľkovú známosť. Samozrejme tam chodia aj ľudia čo to neberú na ľahkú váhu a chcú si nájsť rovnako vzťah ako napríklad ty. Len ťažko súdiť človeka cez písmenká. Napísať sa dá hocičo no realita môže byť iná.

Umrel69

Ahoj, ja mám 25r. Meriam 190cm 92kg. Môžme, ak som náhodou zaujal, nejako komunikovať. Mám zaujímavú prácu, psa. Nemám deti, ani nikoho na spoločné prechadzky, kavičky, nakupovanie...

daniela2

určite sa dá žiť celý život bez chlapa, bez vzťahu a bez sexu. Ide o to, či to tak človek chce, alebo nechce. Ja verím v Boha, ale tak akosi podľa svojho receptu. Konkrétne verím, že Boh stvoril človeka ako muža a ženu. Iba s takýmto zväzkom si myslím, že dokáže žiť človek úplný a kompletný život. Neznamená to však, že ľudia, ktorí takto nežijú, nemôžu byť šťastní. Len je to asi iný druh šťastia, ako to, čo poskytuje vzťah, rodina a rodičovstvo.