Stroskotané Priaťeľstvo

Príspevok v téme: Stroskotané Priaťeľstvo
NIhan

nie aký čas som "maródovala Prišla k nám nová spolužiačka a moja najlepšia kamarátka sa s ňou veľmi spriatelila aj keď sme spolu sedeli (s najlepšou kamarátkou) vždy si potom šla presadnút k nej vždy som sa cítila strašne keď ju videla z niekým a najviac ma bolelo to že som jej bola ukradnutá že som vždy sama stále ma len ignorovala a až som sa dostala na úplné dno veľmi my na nej zaleží veľmi a mám ju veľmi rada bola pre mňa ako sestra veľmi sme si rozumeli potom jej napísala a zistila som že nie všetko je tak ako sa zdá byť a že sa som ňou chce baviť a že ma nechce stratiť a že vraj ja som ju ignorovala prešlo pár mesiacov stále je to rovnaké stále je len s ňou nič sa nezmenilo mám s toho obrovské depresie do slová ma to ničí čo mám robiť mám to ukončiť alebo dať tomu šancu?

ahjaj

Ahoj Nlhan,
zrejme si kamarátke chýbala a aby nebola sama, skamarátila sa s tou novou. Každé nové kamarátstvo prináša niečo, a je zo začiatku zaujímavé. Možné je aj to, že sa povahovo viac dopĺňajú a tak. Ber to ako bežnú súčasť života. Čo teraz robiť? vytiahnuť sa z ulity, a otvoriť sa aj pre iné dievčatá, iné kamarátky. Neviem, ktoré ako blízko k sebe bývate, ako jedna druhú odprevádzate, na aké chodíte krúžky, atď. Môžeš naplánovať nejaké aktivity na prázdniny, klzisko, návštevu plavárne, spoločné sánkovačky, alebo niečo podobné.
To priateľstvo nemuselo stroskotať. A čo tak pridať sa do trojice a keby si sa aj ty skamarátila s tou treťou? U dospelých to tak funguje. Aj tam je najlepšia kamarátka, a zrazu tá najlepšia ma zoznámi s jej dobrou, aj ja som takto zoznamovala moje kamarátky, a aj oni sa skamarátili,a ako je fajn, ísť niekedy na piknik k jednej do rodinného domu so záhradou, priniesť deti, decká sa bavia medzi sebou a my dospelí tiež, dôverujeme si, pomáhame si pri problémoch.