vyzerám ako decko krpaté

Príspevok v téme: vyzerám ako decko krpaté
Lauraisbest

Ahojte. MÁM PROBLÉM!
Viem, budete mi tu písať že keď budem dospelá tak budem rada. Ale aj tak by som chcela spoznať ako vyzerať na svoj vek. Takže, mám 13 a pol a tipujú mi 9 až 10 a mááálokedy 11 a 12 fakt mááááááááálokedy. Mám výšku 146 cm. Prsia, NIČ. Rastú, ale pomaly veľmi mám ich malé určite len číslo 5A. tAKÉ ANI NIEJE! . Veľmi mi to vadí nemáte nejaký trik? Ja sa snažím obliekať čo najmenej detsky, obliekám si čiernu sivú a bielu a myslím si že sa mi darí. Aj podprsenku mám kúpenú a dávam si do nej ponožky aby spolužiaci nezistili že nemám prsia a potom by mi robili zle a robím to aj pre to aby som vyzerala staršie. No i tak vyzerám na 9! POMOOOOOOOC! Predom ďakujem za vašu pomoc. Každa rada pomôže. Mamka má dosť veľké prsia tak nwm prečo mi tak pomaly rastú. Mamka má výšku 158 a ocko 176. Ahooojte.

Lollka

Menstruaciu este nemas a uz by si chcela prsia, naco by ti boli? Ak vyzeras ako decko tak by si vyzerala ako decko s prsiami. Vo veku 13 rokov niektore dievcata vyzeraju este detsky, ine vyspelejsie, neda sa povedat ako ma univerzalne vyzerat 13 rocne dievca. Ja som mala este na strednej spoluziacky co vyzerali dost detsky. V tvojom veku by si si mala este uzivat detstvo lebo je kratke a nikdy sa nevrati, dospela budes cca. 60 rokov svojho zivota takze tam ti skutocne nic neujde.

daniela2

Ahoj Slečna,
menštruáciu budeš mať, keď sa Tvoja váha zvýši na 42-43 kíl. Dovtedy môžeš v tomto veku ešte aj dosť prudko narásť, potom už len tých 5-6 centimetrov, kosti dievčaťa prestanú rásť vo veku 18-19 rokov. Po nástupe menštruácie a keď priberieš Ti narastú aj prsia a budeš vyzerať ženskejšie. :-))
Dovtedy:
- popros mamu, nech s Tebou zájde do obchodu vybrať si vhodnú podprsenku s vypchávkami.
- snaž sa zlepšiť v komunikácii. Vystupovať sebavedomejšie, hovoriť dosť nahlas, zrozumiteľne a jasno. Vedieť povedať ďakujem, prosím, prepáčte.
- oblečenie: okrem čiernej a bielej aj veselšie, pestré farby, aj v zime sa dajú nosiť sukne a šaty, v ktorých vyzeráš ženskejšie, a k nim vhodná bižutéria.
- keď si pred zrkadlom povieš každý krát, že si pekná, tak sa tomu naučíš aj veriť, a bude to z teba aj vyžarovať a aj ostatní ťa tak budú vnímať.

Vychrtlina

Tak si to vymeň so mnou. Ja som štvrtáčka na strednej a prváci druháci, ktorí ma nepoznajú, ma zdravia dobrý deň, pretože ja zase vyzerám omnoho staršie, aj keď neviem, čím to je, lebo sa maľujem veľmi jemno, len make up a trocha čiernej ceruzky. Minulý rok som chodila na jazykový kurz a baby, keď ma bližšie spoznali, sa čudovali, že ako môžem mať 19 rokov, vraj, že tipovali 30. Takže, buď rada, skôr či neskôr za to budeš určite rada. Taká Avril Lavigne má 34 rokov a vyzerá na 20. Spomeň si, že raz to iste oceníš.

Lollka

Ale ved ty si decko. Budes este rast, aj prsia ti este narastu, tak neries kraviny, si proste este stale decko tak si uzivaj detstvo a neries kraviny. Naco by ti boli v 13 prsia? Niekto narastie skor, niekto neskor. Ja som uz v 14 mala vysku aku mam teraz ale mnohi rastu az do 18.

petroneta

už máš menštruáciu? Keď ju už máš, tak narastieš tak možno ešte 6-8 cm. Keď nie, potom sa ešte do výšky vyšplháš aj viac, neboj sa.
Aby si narástla, potrebuješ: mať dostatok pohybu. Chodievaš sa korčuľovať, sánkovať, na nejaký šport?
Jesť dostatok kvalitného jedla. Koľko vážiš?
Dostatok spať.
Najkvalitnejší spánok je pred polnocou.
Sú aj také podprsenky, ktoré majú také mäkké prirodzené vypchávky. Nie ponožky. A tie ti určite narastú aj keď priberieš.